USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Фіолет» презентував новий сингл з майбутнього альбому

13 Жовтня 2017 15:17
Сингл «П’яні Мости» луцький гурт презентував 12 жовтня. Це друга пісня з майбутнього альбому Aurora, пише «Liroom».

«П’яні Мости — історія мого порозуміння з Києвом. З хиткими мостами з сьогодні у завтра під злегка схвильованими від нових життєвих перехресть ногами. Пісня-зізнання у любові до столиці — зізнання стримане, місцями претензійне, але наполегливо-натхненне. Як і майже весь наш майбутній альбом, пісню я відношу до тематики «невиправного оптимізму», за яким — наша невиліковна віра у краще!», — розповів фронтмен Фіолету Сергій Мартинюк.

Реліз албому Aurora запланований на осінь 2018 року. Над ним разом з гуртом працює саундпродюсер Артур Данієлян, відомий за співпрацею з Бумбокс, Тартак, ТНМК, СКАЙ, Black Balloon та іншими. До виходу платівки гурт обіцяє презентувати ще кілька синглів та кліп. У жовтні також планується запуск краудфандингової кампанію по збору коштів на запис та видання нового альбому.

Зауважимо, у листопаді гурт Фіолет відправляється у всеукраїнський тур, в рамках якого відвідає 15 міст. Зокрема, 11 листопада музиканти дадуть концерт у Луцьку. Завершиться тур у Києві 9 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus