USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Головний вокальний конкурс Луцька обрав двох переможців

15 Травня 2017 09:41
Фінал головного вокально-музичного проекту Волині, на якому судді вирішили віддати два перших місця, відбувся у Луцьку, інформують організатори.

Протягом двох місяців учасники вперто змагалися за звання найкращого співака та призи вокально-музичного проекту «WMA-2017». У суботу, 13 травня, відбувся гучний та грандіозний фінал у Луцькому будинку культури «Просвіта», де троє фіналістів ще раз довели – перемоги заслуговує кожен з них. Почувши та побачивши, фінальні номери кожного фіналіста, судді вирішили, що одної перемоги буде мало. Тому, два перших місця розділили між чарівними учасницями – Дариною Гребенко та Соломією Лизун. А от Дмитро Роїк, як справжній джентльмен зайняв почесне друге місце.

«Наша wmaсім’я стала ще більшою і дуже приємно знову чути тих, хто вже перемагав в минулих сезонах та відкривати нові таланти. Ми вже думаємо за нові ідеї та очікуємо осіннього сезону» - ділиться координатор проекту Іванна Кіперчук.

Отже, запис пісні, на студії звукозапису Markov Rekords, отримують дві талановиті переможниці. А в тур трьома країнам Європи, поїдуть усі троє фіналістів проекту. Також нагадаємо, за інші призи: грошова винагорода, відпочинок в Закарпатті та усім учасникам подарунки від косметичної марки.

Також, кожен з присутніх, зміг побачити та почути виступи учасників під супровід гурту WorshipEmpire, балет від студії класичного танцю Жизель, театр мод від GraceModelHause, чарівні виступи від Галини Конах та вихованців вокальної студії Соловей, Даша Осса, Дарця Глушенко, Катерина Гулюк, Тетяна Яцишина, Михайло Кліш та ін.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus