USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гурт MOTANKA пройшов відбір на найбільший метал-фестиваль світу

24 Червня 2018 17:16
Хлопці з Луцька, гурт MOTANKA, перемогли на всеукраїнському відборі на один з найбільших метал-фестивалів світу Wacken Open Air.

Загалом було три етапи відбору, фінал відбувся 22 червня у Києві.

У заключному етапі відбору зустрілися гурти MOTANKA, Season of Melancholy та Mirium, який, на жаль, не зміг взяти участь, оскільки вокалістка потрапила до лікарні.

MOTANKA зіграли такі свої хіти як "Ой ти моя земле", "Верба", "Десь у горах" та інші, чим і переконали жюрі, що Україну на фестивалі Wacken Open Air мають представляти саме вони.
Довідково.

Гурт MOTANKA розпочав свою діяльність у Луцьку, потім продовжив свій розвиток у Берліні. Українські мотиви та автентичні музичні інструменти у поєднанні з сучасним звучанням роблять музику гурту незвично мелодійною та унікальною.

Wacken Open Air (W:O:A) - найбільший у світі фестиваль важкої музики, що проводиться щорічно в передмісті Вакен, на півночі Німеччини. WOA, або частіше просто "Wacken", неофіційно вважається головною метал-подією у світі. В 2006 році, кількість відвідувачів цього заходу перевищила 60 тисяч.. В даний час, Вакен приймає більше 85 тисяч відвідувачів щороку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кум Показати IP 24 Червня 2018 20:58
Молодці!!! Ходік, удачі вам!!!
лучанин Показати IP 25 Червня 2018 15:33
Супер, дуже атмосферно, цікаво!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus