USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Гурт «Время и Стекло» перед концертом у Луцьку опублікував новий кліп

18 Червня 2019 14:22
26 червня на іподромі, що в центральному парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки, відбудеться грандіозний концерт гурту «Время и Стекло», але перед концертом гурт вирішив здивувати всіх слухачів, опублікувавши новий кліп на пісню «VISLOVO».

Про це повідомляють організатори.

Ось що музиканти написали в себе у соціальних мережах: «Позитив і Надя акумулюють навколо себе героїв нової епохи – VISLOVO. Персонаж в неоновому костюмі VISBOY зібрав яскравих індивідуальностей, які бачать світ під іншим кутом: вони рубають торти і миються у ванні з колою, бігають на підборах в поліцейській формі і повторюють челлендж #saycheese...»
Крім концертної програми події, команда івент-агенції «Tikhonov сoncert and event agency» підготувала дуже багато подарунків та сюрпризів для всіх, хто завітає на подію.

«Ми намагаємося зробити все можливе, щоб відвідувачам було комфортно та цікаво. Наразі щодня на своїй сторінці у facebook розповідаємо про всі цікавинки та сюрпризи», – повідомляють організатори концерту, івент-агенція «Tikhonov сoncert and event agency».

Що ж наразі вже точно буде на події ? Перш за все це величезна FOOD-зона, де на свіх чекає різноманіття смаковинок. Першим резидентом її є компанія «Novellina».

Також не забули й про найменших відвідувачів концерту: для них буде теж окрема «територія розваг» із аніматорами, батутами, стрільбою з лука і ще багато всього, щоб діти не сумували.

Кожен з відвідувачів концерту матиме ще шанс виграти один із чималої кількості призів. Для того, щоб виграти, потрібно лише купити квиток та прийти на подію.

Детальніше про подію тут.

Дата :

26 червня 2019 о 19:00 (відкриття дверей о 17:00)

Місце: іподром (Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки)

Квитки можна придбати :

- https://lutsk.karabas.com/vremya-i-steklo-41/order/

- https://kasa.in.ua/ua/luck/concert/vrema-i-steklo-2019-06-26

- Каса #TikhonovAgency: Бар П’ятниця (м. Луцьк, проспект Волі, 17). Телефон (адміністратор бару) +38099 966 1371

- Каса кінотеатру MULTIPLEX у РЦ «Промінь» (м. Луцьк, проспект Президента Грушевського, 2)

Довідки за телефонами:

+380 66 555 79 86

+380 97 376 85 93
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus