USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Гурт «Время и Стекло» припиняє своє існування

11 Березня 2020 10:26
Українські артисти Надя Дорофєєва і Льоша «Позитив» Завгородній підтвердили, що їхній дует «Время и Стекло» припинить існування в цьому році.

Відео, в якому вони розповідають про причини такого рішення музиканти записали для YouTube-каналу групи, пише УНІАН.

Зокрема, за словами Позитива, учасники дуету продовжать свою діяльність окремо.

«Ми просто продовжуємо свій шлях, ми працюємо, ми дружимо. Немає нічого поганого в тому, що кожен з нас як особистість може продовжити свій шлях далі. Так повинно бути, так завжди повинно відбуватися... Для мене ВіС – це те, що я хотів зробити в творчому плані, на сцені», – заявив він.

«Насправді ми зрозуміли, що час групи минув... Ми дійсно відчуваємо, що в цій групі ми з Позитивом зробили максимально все», – сказала Надя.

У найближчі півроку дует буде знаходитися у великому турі з шоу «Фінальні титри», після чого дасть останній концерт, який відбудеться 11 вересня в палаці «Україна» в Києві.

«Це буде нестандартне шоу від нашої групи в абсолютно іншому звучанні. Але не можу я видавати всі сюрпризи!», – сказала Дорофєєва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 11 Березня 2020 13:51
Краще б цього "гурту" не було,одна реклама мтс чого варта,а про пісні і говорити не хочеться,стільки багато талановитих людей в країні,а на сцену пускають зовсім не тих осіб.
тетя Соня до Анонім Показати IP 11 Березня 2020 14:08
Ну шо ВИ такое говорыте? это же таки проект самого потапа, а он такой большой вумница и я вам таки скажу- кто не любит деньги?
Крапля Показати IP 11 Березня 2020 21:17
УКРАЇНСЬКА музика точно нічого не втратила!
Анютка Показати IP 25 Березня 2020 10:51
Я вас дуже люблю не розходьтесь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus