USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Львів'яни з «Rockoko» завели лучан у «Кораблику». Фото

10 Жовтня 2017 08:00
Львівський гурт «Rockoko» виступив 7 жовтня виступив у луцькому пивному клубі «Оболонь» («Кораблик»).

"Ох же ж і вміють ці львівські хлопаки завести публіку! Позитивні, дотепні, талановиті, цікаві – а що ще потрібно дівчатам, які пищали, як навіжені, на їх концерті у Луцьку?! Хоча і хлопці в Кораблику не пасли задніх і теж гаряче відривались.

Час від часу, наче в масовому караоке, було чутно, як усі хором підспівували під знайомі мелодії. Окреме спасибі музикантам за прем’єри своїх авторських композицій, які вони презентували цього разу. Вітаємо «Rockoko» з вдалим початком їхнього туру і зичимо гарних мандрівок попереду.

А всім, хто завітав у Кораблик, дякуємо за гарну підтримку і даруємо фото на згадку ;)", - діляться враженнями організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus