USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Музика не на карантині»: гурт «Фіолет» розважає фанів онлайн

21 Березня 2020 23:37
У зв’язку із карантином, викликаним пандемією короновірусу, у всьому світі скасовані масові заходи, зокрема й розважальні. Українські музиканти – не виняток, тому усі заплановані концерти й тури скасовані або відтерміновані.

Цього вимагає не тільки рішення влади, а й здоровий глузд, адже у великих компаніях і натовпах ризик підчепити підступну недугу вкрай високий.

Чимало українських музикантів у соцмережах активно закликають своїх шанувальників дотримуватися карантинного режиму, залишатися вдома й без потреби не бувати у людних місцях.

Читати ще: «Не врятує стіна, не паркан і не тин, нас порятує карантин!» Положинський написав пісню про коронавірус

Більше того, як і низка світових музикантів, наші артисти переорієнтувалися на спілкування із прихильниками через інтернет й нині дають виступи онлайн. Перевага таких безлюдних концертів не тільки у тому, що вони безплатні, а й у тому, що на них неможливо спізнитися, адже більшість ефірів зберігаються, відтак їх можна неодноразово переглянути пізніше.

Читати ще: Keep your hands clean: Потап випустив пісню про карантин

Те, що музику не можна відправити на карантин, довели і хлопці з гурту ФІОЛЕТ, що має луцьке коріння. Ввечері 18 березня колектив влаштував антивірусний онлайн-квартирник, який транслювався на офіційному каналі гурту в YouTube. До слова, цей виступ подивилося майже вісім тисяч людей.

Учасники колективу зіграли свої найкращі пісні та навіть презентували кілька нових творінь, чим неабияк потішили шанувальників.
«Музика не на карантині і творчість не поставити на паузу. Але нам дуже не вистачатиме концертів і спілкування з вами, #фіолетfamily», – звернулися до фанів хлопці з ФІОЛЕТУ.

«Попереду ще багато цікавого в боротьбі за змістовне дозвілля і культурний антидеградос», – прокоментував фронтмен гурту Сергій Мартинюк, опублікувавши в соцмережах фото з сету авторства своєї дружини Лори Молодець.

До речі, з наступного тижня на каналі гурту в YouTube стартує вечірнє шоу лідера колективу про самоізоляцію і карантинні будні, яке матиме назву «Колос вдома». Сергій розповідає, що це будуть позитивні онлайн-стріми про все на світі, адже у боротьбі зі світовою пандемією, певен він, дуже важливо заряджатися гарним настроєм та не втрачати оптимізму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus