USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Ніч у Луцькому замку-2017»: погодинна програма

27 Червня 2017 08:00
Одним з хедлайнерів арт-шоу «Ніч у Луцькому замку-2017» стане музичний колектив La Festa electric opera, формат якого органічно поєднує класичну музику із сучасним звучанням електронної музики.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Цьогорічна подія – дев’ята в історії фестивалю. Він не проводився у 2014 та 2015 роках через ситуацію на сході України і відновився у 2016. Організатором театралізованого арт-шоу - однієї з найяскравіших культурних подій в Україні, як і у попередні роки, є Луцька міська рада.

Щоправда, цього року фестиваль буде благодійним – виручені кошти організатори спрямують на допомогу дитячій поліклініці міста Луцька. Генеральним спонсором дійства став Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», який виділив 1,5 мільйона гривень.

Цьогоріч на гостей події чекає унікальна програма за участю найвідоміших європейських театральних колективів. Вперше в Україну завітає унікальний італійський колектив Molecole Show: його балерина на повітряних кулях відкриє українським глядачам зовсім новий вимір танцювального мистецтва.

“Ніч у Луцькому замку” також прикрасить французький театр Remue Ménage: екстравагантні танцівники, ілюмінації, величні приборкувачі ведмедів – казкова Франція в Україні нікого не залишить байдужим. Це буде дебютний виступ колективу в Україні, який вже встиг підкорити багато світових столиць.

Для поціновувачів театрального мистецтва організатори підготували особливий подарунок: вистави львівського театру “Воскресіння”. “Театр “Воскресіння” – це завжди експеримент і несподіванка. “Воскресіння” ставить такі вистави, які ніколи не презентувались на українській сцені», - розповідають митці про себе. Вистави театру з успіхом проходили на сценах Австрії, Італії, Південної Кореї, Польщі, Німеччини, Єгипту, Ірану та інших країн світу.

«Ніч у Луцькому замку» також відвідає всесвітньо відомий балет сучасності «Київ модерн балет» під керівництвом грандіозного хореографа Раду Поклітару. Також своє концертне шоу в новому статусі Yamaha Local Artist представить композитор, піаніст-віртуоз Євген Хмара. Євген став першим в Україні музикантом у рояльному сегменті, який отримав цей поважний статус. Разом з Євгеном володіють званням Yamaha Artist такі відомі композитори та музиканти як Елтон Джон, Стіві Уандер, Джастін Тімберлейк, Еббі Саймон та Марк Гассер.

Одним з хедлайнерів арт-шоу стане музичний колектив La Festa electric opera, формат якого органічно поєднує класичну музику із сучасним звучанням електронної музики.

Класична програма буде представлена солістами Віденського, Варшавського, Римського та Празького оперних театрів в супроводі симфонічного оркестру, за участі музикантів національного оркестру. Диригент оркестру - лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка, Народний артист України, професор Володимир Федорович Сіренко.

Зокрема гості заходу почують солістку Віденської оперети Катаріну Корезі-Лал і Лауреата Національної Премії України імені Тараса Шевченка, а також дванадцяти міжнародних музичних конкурсів Андрія Шкургана.

Усіх гостей фестивалю очікують нічні екскурсії «Легенди Луцького замку», історичні вистави, придворні танці та інші розваги – усе це в неповторній атмосфері середньовіччя.

Ознайомитись з детальною програмою дійства можна на сторінці у Фейсбуці. А придбати квитки – на порталі kasa.in.ua., або ж в магазині «Кобза» (вулиця Стрілецька, 31) та в магазині «Медісон» (вулиця Лесі Українки, 17).

Програма дійства:

Замкова площа з 14:00:

Алея майстрів народної творчості

Фудкорт

Дитяча анімація та розваги

Музичний сет

Вулиця Лесі Українки з 17:00

Парад французького вуличного театру Remue Menage

Луцький замок

21:00 - Театралізоване дійство “Саміт у Луцьку”, церемоніал “Вогонь Луцького замку”

21:30 - Гала-Опера: оркестр за участю артистів національного симфонічного оркестру. Диригент - лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка, Народний артист України, професор Володимир Федорович Сіренко. Солісти: Катаріна Корезі-Лал. Солістка Віденьської оперети, Румунської Національної опери у Бухаресті і Словацької Національної опери у Братіславі. Андрій Шкурган - Лауреат Національної Премії України імені Тараса Шевченка, Заслужений артист України, володар титулу "Вердіївський голос"(Італія), лауреат 12 міжнародних конкурсів, соліст Польської Національної опери у Варшаві, Чеської Національної опери у Празі та Датської Королівської опери у Копенгагені/

22:30 - nеатр Воскресіння з виставою “Глорія”(м.Львів)

23:10 “Київ модерн-балет” Раду Поклітару з виставою “Дощь” - хореографічна фантазія на музику народів світу та І.С.Баха, лібретто, хореографія та постановка Раду Поклітару (Україна)

00:00 - шоу Molecole - балерина на повітряних кулях (Італія)

00:15 - вистава французького вуличного театру Remue Menage (Франція)

01:00 - піаніст-віртуоз Євген Хмара (Україна)

02:00 - музичний сет La Festa electric opera (Україна)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
сергій Показати IP 27 Червня 2017 08:06
Тікайте з Луцька на природу, щоб не здуріти тут від щастя
Анонім до сергій Показати IP 30 Червня 2017 23:11
Захід буде прекрасним. Я йду у ніч, що б йти зорі на зустріч. Палиці респект і уважуха!
Андрій Показати IP 27 Червня 2017 08:55
Дорого
Яна Показати IP 27 Червня 2017 09:45
Це український замок,при чому тут іноземці з оперною постановкою?Ніч в Луцькому замку завжди була більше театралізованною постановкою.Я на цей "експеримент" від нашої міської влади в цьому році точно не піду,бо раніше програма заходу була набагато цікавіша.За 1,5 мільйона гривень можна було зробити дійство набагато цікавішим.І ще, хочу наголосити нашим організаторам.Оперні арії треба слухати в оперному театрі.Бо тільки там зали зроблені зі спеціальною акустикою, яка розкриває увесь потенціал оперного співака. Це знають усі хто любить оперу.Краще б вже частину коштів передали в АТО або в дитячу лікарню.Бездарна трата грошей це глупість в наш час.
Лучанин до Яна Показати IP 27 Червня 2017 10:29
Шо,знову не так?Коли тобі вже щось сподобається?Попроси Лапіна хай він заспіває,буде дешевше...А щось мені підказує,що останній раз ти слухала оперу...ніколи.
агага до Яна Показати IP 30 Червня 2017 08:48
яна ти прочитай ще раз зверху статті, гроші для дитячої лікарні
123 Показати IP 27 Червня 2017 15:49
Кошти передадуть в лікарню... А ви впевнені що назбираєте 1.5 мільйона? Краще б зразу переказали кошти діткам...
поцікавитися Показати IP 30 Червня 2017 18:58
а ці "чудові" афіші хто придумав\затвердив\зробив? з 60-х років ніяк не вилізете?чи на халяву -люкс ,байдуже ,що 21 століття ?
Юрій Показати IP 3 Липня 2017 23:06
Пір під час війни?! Питання совісті ,якщо вона звичайно є Гроші не має куди подіти ? Закриваєтеся дітьми.Відкрийте очі.Подтвіться як живуть люди ,якби не секунд ходили б голі і босі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus