USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Під Луцьком «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» дасть «концерт на колесах»

4 Травня 2020 15:01
Гурт «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» виступить з концертом на летовищі у селі Крупа. Глядачі повинні бути в автіках – не більше двох людей в машині. Ціна квитка – за одну машину

Про це повідомляють організатори.

«Гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ разом з івент-агенцією Tikhonov Agency вирішили порадувати своїх фанів незвичним форматом безпечних концертів. Вперше в Україні музиканти дадуть ряд концертів під відкритим небом, де глядачі слухатимуть його в автомобілі. Перший концерт відбудеться 29 травня поблизу міста Луцьк (с. Крупа) на території колишнього аеропорту. Таку ідею вирішили впровадити, щоб підтримати прихильників, які через карантин не можуть відвідати концерти улюбленого гурту. Під час заходу заборонено виходити з транспорту, в ньому має бути не більше двох людей. Слухати концерт можна як відкривши вікна, так i через радіоприймач авто – звук транслюватиметься на особливій фм частоті!, – йдеться в повідомленні..

«Ми, в БЕZ ОБМЕЖЕНЬ, дуже скучили за своїми шанувальниками, тому не могли не придумати як зустрітись з ними навіть в такий непростий час, коли треба забезпечувати максимально безпечні умови концертів. Ми оголошуємо перший автомобільний концерт! І поки не знімуть всі обмеження на зустрічі з вами – оголошуємо наш «Безпечний автомобільний тур» БЕZ ОБМЕЖЕНЬ. Ми обговорили все зі всіма гілками влади, продумали як вам безпечно все це дивитись і чути! І зробили це.» – зазначає сам гурт.

Гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ – вважається найбільш гастрлюючим в Україні. 25 серпня 2019 гурт презентував альбом «Мільярди» та вирушив у cвій наймасштабніший тур країною та за її межами. У новому турі було заплановано більше 150 виступів, у тому числі стадіонні концерти. Днями гурт оголосив про перенесення усіх своїх масштабних заходів на період, коли це стане можливим. Найбільший концерт на НСК ОЛІМПІЙСЬКИЙ, що повинен був відбутися на День Незалежності України, перенесено на 2021 р.
Квитки на концерт можна придбати за посиланням.

Упродовж концерту усі повинні дотримуватися низки правил задля безпеки у період карантину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Знаю Показати IP 4 Травня 2020 19:40
І м'яти попами сидіння в такт))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus