USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Поєднання акустики та віршів: у Луцьку виступить гурт «Фіолет»

5 Листопада 2020 19:44
Найвідвертіші рок-н-рольщики гурт «Фіолет» з акустикою та віршами виступлять у Луцьку. Концерт гурту, який спочатку запланували на 7 листопада перенесли на 12 грудня.

Подія відбудеться у сучасному мистецькому просторі ГаРмИдЕр ангар-stage (вул. Залізнична, 9) у суботу, 12 грудня о 19:00, повідомляють організатори.

«Учасники «X-Фактор – 7», автори 4 повноцінних студійних альбомів, 5 міні-альбомів та двох live-альбомів, найфестивальніші хулігани української сцени максимально скучили за вашими посмішками, голосами та енергією, тож зібрали все найромантичніше і найулюбленіше, додали поезії та прози і їдуть до вас!

На вас чекає трек-лист з найкращих пісень гурту за всі роки існування та акустичні версії нових пісень з майбутнього альбому «Фіолет»: «Залишимось друзями», «Космос за нас», «Кохана», «До серця», «Найкращий друг», «Я твій» та багато інших.

Також ви почуєте авторське виконання максимально щирої поезії Сергія «Колоса» Мартинюка та зможете придбати його збірку, обидва романи, і навіть взяти автограф», – йдеться в анонсі.

Виступ відбудеться з дотриманням всіх карантинних вимог, тому кількість квитків дуже обмежена.

Придбати квитки можна ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus