USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Про фізичне і психологічне насилля у сім’ях: ФІОЛЕТ презентував новий кліп

30 Липня 2020 22:46
Відомий український гурт ФІОЛЕТ 29 липня презентував кліп на перший сингл з нового альбому. Пісня має назву «Слово даю» й має глибокий соціальний підтекст.

«Діти, які шукають прихистку там, де їх не чекають. За сухою статистикою жертв домашнього насильства стоять живі історії тисяч юних облич, відкинутих жорстокістю найближчих. Наше нове відео про тих, хто опиняється сам на сам зі своїми страхами і травмами. Не мовчіть. Любіть. Боріться», – йдеться в описі до відеокліпу.

Музиканти наголошують: фізичне та психологічне насильство у сім’ях – одна з найпоширеніших проблем, які часто замовчуються в українському суспільстві. Його жертвами стають як дорослі українці, так і малі діти, які отримують глибокі психологічні, а часто і фізичні травми.
«Згідно зі статистичними даними, в Україні свідками або жертвами домашнього насильства стають щороку від 1 до 3 млн дітей. Далеко не всі знають, що робити у випадку насильства, ще менше роблять, а що стосується дітей, ні про які скарги в поліцію чи соціальні служби в тотальній більшості випадків мова навіть не йде. Діти шукають розради у вулиці, шкідливих звичках і асоціальній поведінці. Часто замикаються в собі, не наважуючись поділитися зі світом своїми страхами та травмами», – зауважують музиканти.

Читати ще: «Привіт, дитинства місто»: гурт Фіолет презентував чуттєву пісню з майбутнього альбому

«У новому кліпі ми хочемо зачепити тему дітей, не спроможних знайти прихисток в рідних стінах і вимушених шукати його поза ними. За цифрами статистики стоять реальні, живі люди зі своїми історіями та травмами. Мабуть, кожний з нас має подібний досвід або принаймні був свідком жорстокої поведінки... Хочу допомогти іншим. Тому і вирішив поділитись своєю історією», – зазначив фронтмен гурту Сергій Мартинюк.

До слова, головний герой відеороботи – рідний брат фронтмена Богдан Носенко.

Як відомо, рок-гурт Фіолет засновано у 2009 році у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus