USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Секс-бомби» з Білостока тішать виступами волинян

17 Лютого 2018 19:15
Так історично склалося, що наш народ, може, тому й вижив, що... сміявся. Цю істину вже два роки підтверджують учасниці співочого колективу «Забавлянка» з села Білосток Луцького району. Його історія розпочалася з жарту, коли самодіяльні артистки вирішили якось оригінально привітати одна одну з особистими святами.

Про це йдеться на сторінках газети Волинські Новини №6.

Педагог Світлана Петрук, директор будинку культури Світлана Куліш, санітарка територіального центру Марія Франчук, учитель іноземної Наталія Мигель, робітниця ковбасні Тетяна Горобець та працівниця «Кромберг&Шуберт» Оксана Міщук...

– Ми – жіночки різного віку, виду занять і комплекції. Кожна з нас має свою родзинку та псевдонім. Але зійшлися на пісні, на жартах. Дякую долі за те, що нас звела. Даруємо людям радість. Для нас це неабиякий заряд енергії, – не приховує художній керівник «Забавлянки» Світлана Петрук, яку колеги жартома називають сутенером. Адже вона, крім усього, опікується пошуком замовлень на виступи.

– Наша Манічка – це бджілка-трудівниця: і на роботі, і вдома. Жодного разу вона не відмовилася виступати. Напевно, їй ми і завдячуємо створенням гурту. Танька – це наша секс-бомба. Якщо є наш чудовий дует Манька –Танька, то виступ удався: запалять-заведуть! Ксеня – стримана колежанка, яка завжди дає чудові поради і пропозиції. До речі, саме Оксанка запропонувала нам спробувати себе вперше на весіллі у свого брата в Локачинському районі.

Годі уявити «Забавлянку» й без нашої Наталочки. Дуже багато пісень співаємо з нею в дуеті. Ну і найбільшою окрасою колективу є наша бубочка Світлана Олександрівна. Незважаючи на досить поважний вік, вона має такий заряд позитиву та енергії, що ще молоді позаздрять, – так оригінально представила Світлана колег по колективу.

На моє запитання про матеріальне заохочення від спільних виступів жінка відповіла іронічно:

– Це як музикант з апаратурою за 10000, який їздить машині за 5000, а виступає за сотню.

Щодо репертуару, то спершу вони використовували творчий доробок Наталії Фаліон «Секс-бомби». Зараз урізноманітнюють його гумористичними діалогами.

– Звичайно, ми маємо пам’ятати, що триває війна в країні, але водночас наші люди не відмовляються від веселощів, і їх розмах не меншає. Щоправда, під час посту ми не виступаємо, – констатувала моя співрозмовниця.

Уже 12 років вона працює вчителем початкових класів у білостоцькій школі. Живе з батьками й виховує одинадцятирічну доньку Валерію, яка допомагає їй під час виступів.

Завдяки їм Світлана на деякий час забуває про клопоти на роботі й удома. Разом із колегами по «Забавлянці» вона також тішить співом односельців на концертах у місцевому будинку культури. Раніше вокальні здібності вона шліфувала у знаному торчинському ансамблі «Колос». Нині ж планує і надалі поєднувати щоденні клопоти з улюб­леним заняттям, завдяки якому може не тільки душею відпочити, а й на життя підзаробити.

Світлана ЗОЗУЛЯ, Луцький район
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Віктор Показати IP 18 Лютого 2018 00:11
Це просто ужас!
Оотл Показати IP 18 Лютого 2018 09:21
На**я таке чудо показувати
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 18 Лютого 2018 10:08
Не слухайте їх, жіночки. Ви - красуні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus