USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сексуальна Настя Каменських випустила довгоочікуваний кліп на пісню Vibe

28 Листопада 2020 23:41
Українська артистка Настя Каменських презентувала нову відеороботу на композицію Vibe. Співачка випустила кліп під своїм творчим псевдонімом NK. У кліпі Каменських постає у звабливих і відвертих образах.

Ще задовго до прем’єри Каменських підігрівала увагу своїх прихильників, публікуючи у Instagram відео та фото, зроблені під час запису пісні та зйомок кліпу.

Чуттєвий трек артистка написала у співавторстві зі своїм чоловіком, продюсером та музикантом Потапом. Композицію вони записали у власній домашній студії.

«У ці акорди я вклала всю свою душу. Я наповнила їх вібраціями та пристрастю, які ллються з моєї душі, – поділилася Настя Каменських. – Кожен запис нової пісні для мене дуже сакральний і інтимний. Під час цього процесу ти ніби оголюєш душу, переживаєш найбільш щирі та глибокі почуття, які хочеться зберегти у своєму серці. Ти бережеш цю емоцію і хочеш залишити її в пам’яті на все життя… Пісня Vibe – про найбільш глибокі відчуття, про жіночі переживання, коли кожна клітинка тіла розривається від щасливого та пристрасного кохання. Тому в ній стільки чуттєвих вібрацій».

Як відзначила артистка, ця пісня – історія кохання, в котрій кожен знайде щось близьке своєму серцю.

«Людина володіє неймовірним даром – вібраціями, котрі ми маємо. І кожен із нас може дарувати одне одному енергетичні посили, ніби меседжі. Пісня називається Vibe, тому що вона передає всі ті емоції, які я відчуваю. У ній є всі глибинні відчуття, жіночі переживання. Це історія неймовірного кохання. В кожній миті, в кожній ноті присутні сильні вібрації пристрасті та потягу. Хочу, щоб слухач поринув в них і відчув цю силу на повну», – зазначила Настя Каменських.
Чоловік артистки привітав свою кохану з виходом пісні та кліпу.

«Нарешті вийшла пісня Vibe. Кохана, я тебе вітаю з прем’єрою. Ти неймовірна в цьому відео і в цій пісні. Якщо у вас є три хвилини в житті на свої емоції, то подивіться цей кліп у навушниках чи послухайте в машині. Це хвиля, а не пісня, – широка, тепла, океанська. Уявіть, що ви лежите на серфі своїх почуттів, під зірковим небом, а ця хвиля вас повільно піднімає і опускає: «Кохай, тільки ніжно…» – написав Потап.

Читайте також: «gorit» – Надя Дорофєєва випустила перший сольний кліп
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Bogivaden Показати IP 29 Листопада 2020 09:32
Вслухайтесь в дурні слова. Відчуйте придуркувату мелодію. І поряд з цим ОСЯГНІТЬ НА СХОДІ ГИНУТЬ МОЛОДІ ХЛОПЦІ! Світ зійшов з розуму. І, найперше, світ шоу-бізнесу.
А до Bogivaden Показати IP 29 Листопада 2020 12:00
що може написати потап для співачки з слабеньким вокалом-і хто нормальний може це слухати .хіба що 13річні.
нинель до А Показати IP 29 Листопада 2020 17:33
что могут два олуха, один недоговаривает, другая оголяется , пара застуженных, противно видеть, слушать, слава Богу, что можно слушать и видеть и их еще много, любящих искусство и дарить слушателям радость и тепло.
Нор Показати IP 29 Листопада 2020 11:26
Це для кого це все довгоочікуване????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus