USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вже сьогодні у Луцьку виступить хіп-хоп гурт «Курган і Agregat»

1 Грудня 2019 17:34
«Курган і Agregat» – хіп-хоп гурт із Харківщини, який приїздить до Луцька в рамках туру «Габелі». Їхній виступ відбудеться 1 грудня в арт-кафе «Стоп-кадрі» о 20.00. Музиканти не виступали в Луцьку вже два роки.

Гурт складається із трьох учасників – близнюків Аміля та Раміля Насірова, Євгена Володченка, а також DJ Культиватора.

Їх кар’єра розпочалася із самостійно знятих любительських відео на ютубі у 2014 році, після яких хлопці стали не тільки інтернет-зірками, а й зібрали повний зал на сольному виступі в Києві. Головна тематика – життя на селі та поза ним. Їх пісні виконуються характерним харківським сільським суржиком, щиро, відверто, із жартами та стьобом.

Зараз «Курган і Agregat» є постійними учасниками провідних українських фестивалів AtlasWeekend, Західфест, Файне Місто і т.д.

Гурт вважається одним із провідних у сучасному українському хіп-хопі. «Курган і Agregat» знаний своїми спільними роботами із відомою співачкою та моделлю Дашою Астафьєвою (на даний момент випустили два кліпи), а також лідером серед діджеїв за кількістю виступів в Україні – dj Tapolsky.

«Курган і Agregat» – однозначно найщиріший гурт, який не лише не відмовляється від своєї ідентичності, а й навпаки пишається нею, критикуючи явище снобізму. Це підкреслюють журналісти та ведучі різних програм.
В авторській програмі Анатолія Анатоліча «Зе Інтерв’юер» та в «Програма Альберт» на Громадському музиканти неодноразово наголошували на тому, що люди часто забувають про своє коріння, намагаючись необдумано видавати себе за тих, ким вони не є насправді; це і висміюють хлопці у своїх авторських піснях.
Сторінка події у фейсбуці – https://www.facebook.com/events/2189427221357640/
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 30 Листопада 2019 10:06
А що таке "стьобом", "ВН"? Це щось клювати дзьобом чи "стегать нагайкой лошадь"?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus