USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

СКАЙ і Мерк’юрі, який любить Луцьк. День міста завершили грандіозним концертом. Фоторепортаж

6 Вересня 2021 10:27
Силове шоу, де тягнули вантажівки вагою понад п’ять тонн, виступи гуртів, пародистів та гумористів, а також півторагодинне шоу від відомої української рок-команди СКАЙ – таким грандіозним дійством завершили святкувати 936 річницю дня народження Луцька.

Перед концертною програмою лучан та гостей міста очікувало не менш ефектне шоу. Стронгмен Василь Петрищак спочатку протягнув автомобіль патрульних, а згодом і тягач, продемонструвавши неабияку силу.
А концерт відкрив гурт Garage Drum Show, який вигравав барабанні ритми під світові хіти. Згодом на сцену вийшли місцеві співачки: Галина Конах, яка заспівала з лучанами пісню про Луцьк, а також Марія Хурсенко. Остання виконала не лише пісню свого батька В’ячеслава Хурсенка «На острові чекання», а й кілька авторських пісень, підсилившись двома танцівницями.
Привітала лучан з Днем міста голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода, яка зазначила, що у Луцьку їй найкомфортніше і найспокійніше.

«Мені завжди надзвичайно приємно чути компліменти моєму рідному місту. Дуже тішусь, коли Луцьк хвалять, коли діляться гарними враженнями про наше місто і його людей, коли Луцьк фігурує у різноманітних рейтингах найкращих для життя міст, коли в Луцьку реалізовують круті ініціативи, коли Луцьк прогресує і розвивається. У такі миті усвідомлюю, що мені пощастило бути його частинкою й відчуваю відповідальність за майбутнє мого міста», – наголосила Катерина Шкльода, привітавши Луцьк та лучан з днем народження.
Продовжив музичні вітання лучанам місцевий гурт Yara. Однак на сцені з’являлися не лише музиканти, а й гумористи та пародисти. Так, Валерій Юрченко показав образи Дзідзьо, Олега Винника, Ангели Меркель, а насамкінець він вийшов в образі легендарного Фредді Мерк’юрі, одягнувши футболку з написом «Я люблю Луцьк».
Натомість місцева гумористична команда «Замок Любарта» багато жартувала про Луцьк та лучан. Запалив публіку і шоумен Сергій Скулинець, виконавши кілька своїх хітів, зокрема «Я люблю свою Україну».
Поступово вечір наближався до найгарячішого – до року. One Light Inside, які брали участь в X-факторі, добряче розігріли публіку перед хедлайнером, зігравши найвідоміші свої треки «Київ вдень та вночі» і «Stay with me».
А фронтмен команди Валентин Мушинський навіть видерся на каркас сцени та запалив димову шашку, таким чином привітавши лучан з днем народження міста.
Але найбільше публіка очікувала на сцені відому українську команду СКАЙ, і гурт одразу ж розпочав виступ з одного з найвідоміших своїх хітів «Best друг».
Фронтмен Олег Собчук постійно спілкувався з лучанами та вітав їх зі святом, виконуючи такі хіти, як «Струна», «Ти сподобалась мені», «Тебе це може вбити», «Подаруй світло». Але сюрпризом для лучан стала ще одна поява на сцені Марії Хурсенко, яка разом з гуртом заспівала на біс ліричний трек «Не йди».
Але на цьому вечір не закінчився. DJ Slavniy разом з Z-show влаштували круту дискотеку з запальними танцями та світловим шоу.
Привітав лучан Луцький міський голова Ігор Поліщук.
Дорогі лучани та гості міста, я щиро вас вітаю з 936 річницею дня народження Луцька. Я дякую всім, хто любить Луцьк, хто його змінює та осучаснює. Я дякую всім лучанам, які своєю працею творять сьогодення та майбутнє міста. Щиро бажаю нашому місту успіху, розвитку та благополуччя», – сказав він.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Галина Показати IP 6 Вересня 2021 11:15
Коли чекаєм "червону зону"?
Свідомий до Галина Показати IP 6 Вересня 2021 20:39
А ви так її хочете? Луцьк вперше за 2 роки відпочив і відірвався на повну. А ви "діваний аналітик" нагнітаєте ситуацію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus