USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Старовижівському дитсадочку придбали цифрове піаніно

22 Травня 2017 15:01
«Музика змінює наше життя» – проект із такою промовистою назвою реалізували у Старовижівському дитсадочку «Сонечко». А якщо конкретно, то завдяки співпраці із Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» в дошкільний заклад придбали цифрове піаніно.

Про це повідомили у прес-службі Фонду.

– У цей дитсадок ходили троє моїх онуків, зараз його відвідує наймолодший, четвертий внучок, – каже пенсіонерка Марія Семенюк. – Я пам’ятаю, як на свята діткам акомпанували під баян чи фортепіано «Україна». Обидва інструменти вийшли з ладу, тому батьки організувалися і вирішили придбати новий сучасний інструмент.
Ініціативна група підрахувала: якісне цифрове піаніно коштує недешево. Тому звернулися за допомогою у Старовижівське представництво Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Завідувачка ДНЗ «Сонечко» Лариса Мазурчук каже, що працівники дитсадка вже мали позитивний досвід співпраці з Фондом. У 2016 році за його підтримки батьки зробили благоустрій групи «Ягідка». Тому музичні керівники вирішили подати на розгляд ще один проект. Адже фортепіано «Україна» 1982 року випуску вже відпрацювало свій ресурс. Інструмент доводилося часто налаштовувати, та все одно він фальшивив, клавіші западали.
– Щорічно у музичній залі дитсадочка ми проводимо багато заходів, конкурсів і свят. Тут відбуваються районні звіти художньої самодіяльності «Веселі нотки», «Козацькі забави» та спортивні розваги. Також протягом навчального року в садочку ефективно працює вокальний гурток «До-мі-солька», учасники якого опановують гру на музичних інструментах та вчаться співати. Вихованці дитсадка успішно виступають на різних конкурсах, виборюють заслужені нагороди, – хвалить юних талантів Любов Кінах, музичний керівник дитсадка.

Перший концерт під акомпанемент нового піаніно в садочку приурочили бабусям. Юні таланти декламували вірші, співали пісні, а наостанок запросили найрідніших до танцю. Свято вдалося – про це свідчили сльози вдячності на обличчях щасливих бабусь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus