USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Сєльська драка, біти, кастети»: у Луцьку з сільським хіп-хопом виступили «Курган і Agregat»

2 Грудня 2019 20:17
Декількасот прихильників зібрав концерт хіп-хоп гурту з Харківщини «Курган і Agregat». Це вже третій виступ «сільських хіпхоперів» у Луцьку. Пісні про «сєльську драку», нерозділене кохання, сум за рідним селом та чимало інших зал захоплено співав в один голос з артистами.

Курган & Agregat, також відомі як Селюки, — український хіп-хоп гурт із Харківської області. У своїх текстах використовує суржик та південно-східний діалект української мови. 13 квітня 2014 року на YouTube-каналі «Блаженное село» з'явився кліп «Курган — Лове (Love)», який з часом став вірусним.

Учасники гурту — Євген Володченко, Аміль і Раміль Насірови походять із селища Близнюки Харківської області. Перші свої кліпи вони знімали там на смартфон, пізніше відео стали професійними. 9 грудня 2015 року вийшов спільний із Дашою Астаф'євою кліп «Учителька».

Гурт брав участь у багатьох фестивалях, зокрема ZaxidFest, Atlas Weekend, Файне Місто, Hedonism Festival та ін

Як зізнались хлопці, тур, у рамках якого вони приїхали до Луцька, поки найкращий з тих, що в них був.

«Взагалі, це важко назвати турами. Ми тиждень сидимо в Харкові або Близнюках, а на вихідні їдемо виступати. Але цей тур – найкращий. Класна атмосфера і людей стало більше ходити. Концерт в Львові, який був декілька днів тому, - один із кращих в 2019 році», - розповідає Аміль.
Минулоріч в гурту вийшов перший альбом «Средня школа репа», який тепер доступний в офіційних стрімінгових сервісах. Альбом здобув популярність, проте заробляти на розміщенні пісень в маркетплейсах все одно не виходить.

Зі слів Аміля і Раміля, за 5 місяців від магазинів вони отримують приблизно 400 доларів, які потрібно поділити на 3 виконавців, авторів музики, та дистриб’юторів. Проте це – не принципово, адже головна ціль – максимально поширити музику для аудиторії.
«Ми і безкоштовно викидаємо наші пісні, нам все одно. Краще хай послухають онлайн і прийдуть на концерт люди, ніж брати гроші за прослуховування пісень», – каже Раміль Насіров. Проте хлопці працюють над тим, аби про них дізналась ширша аудиторія, що їм з успіхом вдається. Приміром, інтерв’ю музикантів з блогером та ведучим Анатолієм Яцечком (також відомий як «Зе Інтерв’юер») зібрало на YouTube більше 200 тисяч переглядів.

«Ми не йдемо на телебачення, а тут Анатоліч запропонував взяти в нас інтерв’ю для його каналу на YouTube. І це дійсно працює – про нашу творчість дізнаються нові люди, а не тільки наша аудиторія», – кажуть музиканти. У найближчих планах музикантів – завершення туру, а також нові треки. Один із них, зі слів Євгена Володченка, можна буде почути вже за півтора-два місяці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus