USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вже сьогодні у Луцьку – концерт Олександра Пономарьова

17 Жовтня 2017 11:09
Головний романтик країни, популярний співак, поет, композитор, народний артист України Олександр Пономарьов презентує лучанам свою нову концертну програму «Полонила ти». Захід відбудеться 17 жовтня у Волинському облмуздрамтетарі о 19.00 годині.

У програму «Полонила ти…» увійшли найкрасивіші та найліричніші композиції, які у виконанні Олександра створюють прекрасний настрій і залишають яскравий слід в серцях слухачів. «Зіронька», «Серденько», «Ти моя», «Він чекає на неї», «Свята Анна», - з цими проникливими композиціями Олександр Пономарьов прийшов на українську сцену. І вже більше 20 років Олександр утримує звання кращого співака України.

«Рівних йому дійсно немає!!! Ні по силі голосу, ні по вмінню кожною піснею полонити серця слухачів», - наголошують організатори концерту.

Флюїди романтики і любові на його концертах просто зашкалюють! Адже про любов і найпотаємніші почуття ніхто так не вміє співати, як Олександр Пономарьов! Його пісні вивертають душу і беруть за живе, а від унікального сильного голосу по тілу біжать мурашки!

У рамках осіннього туру співак планує дати концерти в десятьох містах Західної та Центральної України. Фінальний концерт в рамках осіннього туру Олександра Пономарьова відбудеться 26 листопада у Києві, в палаці Національному Палаці України.

"Приходьте, щоб розділити емоції та враження разом з улюбленим артистом! Кожна композиція - красива історія, повна яскравих почуттів і емоцій, що залишає яскравий слід в душі і серці", - закликають лучан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
квиток Показати IP 3 Жовтня 2017 17:05
Чи можна купити квиток он-лайн, в каса ін юей нема

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus