USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку Lords of the Sound виступили з епатажним учасником «Х-фактор»

14 Лютого 2020 15:33
У Луцьку разом з відомим оркестром Lords of the Sound виступив епатажний учасник телепроєктів «Х-фактор» та «Голос країни» Ярослав Радіоненко, який володіє настільки широкою голосовою октаву, що може виконувати як чоловічі, так і жіночі партії. Також лучан вражала надпрофесійним оперним співом вокалістка Маргарита Мелешко.

Так, оркестр Lords of the Sound презентував у Луцьку до Дня всіх закоханих святкову програму «LoveStory». Концерт відбувся 13 лютого о 19:00 у РЦ Промінь.

«Кожна жінка мріє провести День Закоханих особливо, очікує казковості, бажає вражень та емоцій. Тож Lords of the Sound влаштують для вас справжній симфонічно-романтичний вечір!» - зазначили організатори заходу Івент-агенція «Tikhonov сoncert and event agency».

Традиційно найвідоміший український оркестр пестив слух лучан мелодійними, чуттєвими хітами світової музики з репертуару Ed Sheeran, Whitney Houston, Gloria Gaynor, Sting тощо. А також саундтреками з найромантичніших кінофільмів: Майстер і Маргарита, Зоряні війни, Сутінки, Титанік, Привід Опери, Ромео та Джульєтта, Амелі, Мулен Руж, Запах жінки, La La Land, Багряний пік та інші.
По-особливому романтичний вечір наповнили вокалісти Маргарита Мелешко та Ярослав Радіоненко. Останній неабияк шокував публіку своїм унікальним талантом – вмінням виконувати і чоловічі, і жіночі оперні партії одночасно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus