USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як Віктор Павлік «шикидимив» у Луцьку. Фото

13 Листопада 2017 12:21
Недільний вечір 12 листопада небайдужі до пісні лучани провели у компанії Народного артиста України Віктора Павліка. Концерт, присвячений 30-річчю творчого шляху відомого українського співака і гітариста, відбувся у міському палаці культури.

У рамках гастрольного туру з нагоди творчого ювілею, який Віктор Павлік відзначив минулоріч, заплановано понад 300 концертів по всій країні. Артист навідається навіть у віддалені районні центри, аби зустрітися зі своїми шанувальниками. Для них 51-річний Віктор Павлік підготував програму з найкращих пісень, що принесли йому щиру любов публіки.

Вдячною виявилася і луцька публіка, яку відомий музикант потішив піснями, що направду стали народними хітами. Це і весільна пісня «Білі черемхи», і «Що ти знаєш про жінок» на мелодію пісні Тома Джонса «She’s a Lady», і «Нема з ким» на македонський лад, і лірична «Ні обіцянок, ні пробачень», і, звісно ж, турецька народна пісня «Ой, мамо Шикидим». Особливо зворушило слухачів проникливе виконання «Чорнобривців», а «Пісню про рушник» лучани підхопили з перших слів й співали усім залом. Не обійшлося і без кількох пісень про Господа Бога, для яких у творчості Павліка відведене особливе місце. Порадував публіку і акустичним виконанням одного з найкращих ліричних шлягерів «Ти подобаєшся мені». На біс заспівав пісню Кузьми Скрябіна «Соло», з яким, як зізнався, багато років «дуже близько колєгував».

«Спеціально для цього туру я видав два нові диски. Хто придбає один – зможе зі мною сфотографуватися. Хто придбає два диски – зможе мене помацати. Хто матиме три диски – зможе мене забрати із собою», – жартував естрадник-рокер.

«Луцький палац культури – це справжній храм культури. Саме тут колись була студія «Олекса», де у 94-95-му роках мені пощастило записувати свої пісні. Тут творили В’ячеслав Хурсенко, Дмитро Гершензон, Анатолій Говорадло», – пригадував під час концерту артист.

Після виступу Віктор Павлік залюбки фотографувався з шанувальниками, роздавав автографи та обіцяв ще не раз приїхати до Луцька.

«Вдячний, що ви прийшли на зустріч з піснею. Це напрочуд приємно, це направду важливо для мене. І це важливо для Бога. Добра вам, щастя і Божого благословення. І нехай вас завжди супроводжують віра, надія й любов», – підсумував виконавець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
цікаво ! Показати IP 13 Листопада 2017 15:19
концертний зал в Промені побудували, а всі концерти і далі проходять в драмтеатрі або в будинку культури (палацом назвати важко). Стидно за Луцьк - обласний центр, а нормального залу немає. Стидно за оці незмінні ДЕКОРАЦІЇ З МАРЛІ-ГАНЧІРКИ. ЗНЯЛИ БИ ВЖЕ Й НЕ ПОЗОРИЛИСЬ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus