USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Юний співак з Волині привіз перемогу з британського конкурсу

3 Березня 2020 20:14
Унікальний голос талановитого школяра Максима Ткачука із Турійська причарував суддів міжнародного мистецького фестивалю «Stars of the Albion», який днями відбувся у столиці Великобританії.

Дійство тривало із 28 лютого по 2 березня. Участь брали представники 22 країн світу. Про це повідомила у Facebook одна із членів журі, одеситка Сандра Лісовська.

«Наш чудовий вокаліст із Волині підкорив у Лондоні всіх. Я дуже пишаюся цією дитиною. Йому всього 12 років. Це гордість України!» – написала вона.

Турійчанин виконав три пісні іноземними мовами й здобув першу премію та спецприз. Крім того, він отримав сертифікат на участь у фестивалі в Білорусі та запрошення на острів Мальта.

12-річний співак навчається у 7-му класі Турійського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія». Вже четвертий рік займається вокалом, вчиться у місцевій музичній школі. Крім того, відвідує студію естрадного співу «Надія» у Ковелі. Кілька років поспіль хлопчик бере акивну участь у різноманітних всеукраїнських та міжнародних конкурсах й має уже чимало нагород, відзнак та навіть гран-прі.

Читайте також: Хлопчик з Волині представлятиме Україну на співочому фестивалі у Великобританії

Виховує хлопчика бабуся Лариса Володимирівна, адже батьки Максима залишили його ще немовлям, згодом розлучилися, створили нові сім’ї, а відтак і забули про первістка. Та хлопцю по-своєму поталанило, адже бабуся, що замінила йому маму й тата, докладає максимум зусиль, аби дитина почувалася щасливою, часто віддаючи останнє. Щоправда, можливостей у неї не надто багато, адже працює двірником й змушена утримувати Максима самотужки.

«Він ізмалку любив співати, адже Бог подарував йому гарний голос і слух. І я просто не мала права знехтувати цим даром, тому всіляко намагалася допомогти дитині розкрити свій талант. І продовжую це робити всіма силами. Я за ним піду горою, – ділиться Лариса Володимирівна. – Нещодавно у грудні Максимко побував у Німеччині, це вже втретє він там виступав, дуже задоволений. У жовтні виграв гран-прі конкурсу «Поверни мені музику» в Одесі, відтак виборов право представляти Україну на конкурсі у Великобританії».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
C Показати IP 3 Березня 2020 20:29
Молодчинка!
Луцьк Показати IP 3 Березня 2020 23:27
Побільше б подібних новин!!!!
Микола Показати IP 4 Березня 2020 09:12
а де ж поділися фото що хлопець виконував пісні російською мовою і був вдягнутий в форму російського солдата...цікаво хто бреше...
Анонім до Микола Показати IP 4 Березня 2020 13:37
Ну ти і д*б*л!!!
Це той малий любител Показати IP 4 Березня 2020 11:10
Маладєц мальчік, матароло з тебе виросте
Лісник до Це той малий любител Показати IP 5 Березня 2020 18:52
з тебе вже вахлак тупий свідомий виріс.. скачи вище
Лісник Показати IP 5 Березня 2020 18:51
Молодчина хлопчик... удачі йому...А полудуркам свідомим галоперидолу.. може попустить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus