USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Acoustic Diary збирає талановитих музикантів

16 Жовтня 2014 15:30
Багато якісної і різноманітної музики в одному місці, відомі музичні гурти і сольні виконанавці різних жанрів з усіх регіонів та міст України - усе це об'єднав у собі луцький проект акустичний відеоблог Acoustic Diary, який стартував цього літа з ініціативи двох креативних волинян.

«Унікальністю нашого проекту є жива атмосфера подачі без макіяжу, що створює відчуття присутності глядача. Окрім того, у проекті візьмуть участь як вже відомі виконавці, так і молоді гурти та сольні виконавці», - розповідають оргіназатори проекту Володимир Штунь (кліпмейкер) та Ганна Рибак (графічний дизайнер).

Автори зізнаються, що отримують неймовірне задоволення від роботи. Мовляв, зйомки, нові обличчя і креативні особистості надихають на створення робіт.

«Мабуть, першою чергою, ми це робимо тому, що нам це подобається: завжди раді спілкуватися із цікавими людьми і подорожувати. Коли ми розпочинали проект, не знали, для чого це робимо і до чого це нас приведе. І важко було уявити, як українська аудиторія сприйме нашу працю. Проте через деякий час у соціальних мережах та на пошту нам почали писати самі ж музиканти, зацікавлені в участі у проекті. Це було водночас дивно та приємно, оскільки проект- дуже молодий. Окрім того, ми й самі контактуємо із гуртами та пропонуємо їм зйомки», - розповідають ініціатори проекту.


Автори не розголошують імена відомих українських виконавців, які стануть частиною «Acoustic Diary». Кажуть, поки – це секрет. Однак, обіцяють періодично поповнювати відеоблог новими цікавими роботами.

«Разом із кожним відео прикріплюється інформація про сам гурт, його надбання та виконавців. Таким чином створюється бібліотека учасників акустичного щоденника, а глядачі мають змогу дізнатися більше про гурти, які беруть участь у проекті», – розповідають про специфіку творці Acoustic Diary.

За недовгий час існування проекту на його сторінках уже з'явилися не лише гурти з Луцька, а й з Києва, Одеси, Львова. Вже сьогодні у записах акустичного щоденнику є такі гурти як Фіолет, Forkida, Jackson Crack та інші. Роботами про ці творчі колективи діляться організатори:

ФІОЛЕТ

Український музичний гурт з Луцька виник у 2009 році.

Стилістичні обриси творчості команди розвивалася від прифанкованого року з речитативною основою - альбом «Трохи Тепла» (2010) до альтернативного поп-року - альбом «Rock'n'love» (2012) та «Вігвам» (2014) з жорсткішим експресивним звучанням на концертах.

Наразі команда стилістично не позиціонує себе жодним чином, легко експериментуючи із звучанням від акустично-джазового варіанту своєї програми до «альтернативної» агресії на концертах. У 2012-2013 роках Фіолет вважався одним із найбільш концертуючих молодих гуртів України.



JACKSON CRACK

Луцький рок гурт, який має у своєму репертуарі найрізноманітнішу музику. Однак в основному Jackson Crack грають хард-рок. У своєму теперішньому складі з чотирьох учасників група існує рік і вже випустила повноцінний альбом. Вони часто виступають на вулицях міста, в пивних закладах Луцька, а також влаштовують рок-н-рольні вечірки у луцьких нічних клубах. В активі групи також є декілька виступів у Києві, Львові та Рівному. Участики гурту розповідають, що їх музичний світогляд формувався на основі різних епох і музичних стилів. Основу ідеології складає свобода творчості і бажання приносити публіці максимальне задоволення.



FORKIDA

Рок гурт, який сформувався в Західній Україні в 2011 році із чотирьох учасників. Вони грають переважно в жанрі ню метал. На творчість відчутно вплинули такі всесвітньовідомі гурти як, Limp Bizkit, Metallica, Korn, Godsmack, Tool. Forkida раніше була відома як DoubleFlash. Після трьох років існування гурту і запису восьми нових пісень вони в 2014 році вирішили дати гурту назву, яка більше пасує до їхньої музики. Гурт мав багато концертів по Україні та Польщі, а також у Німеччині. Наразі вони готуються до релізу свого першого студійного альбому та відеокліпу на сингл "Come on".



Творчий тандем Володимира і Анни робить усе, аби якісно передати звучання української музики, аби зібрати величезну музичну колекцію варту уваги. Автори обіцяють багато цікавих робіт.

Діяльність проекту можна прослідкувати в мережах:

https://www.youtube.com/user/acousticdiaryproject
http://facebook.com/acousticdiaryproject
http://vk.com/acousticdiary
http://instagram.com/acousticdiary
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus