USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку обрали найкрасивішу «принцесу» України. ФОТО

22 Жовтня 2012 10:10
Учасниць конкурсу краси, які виходили на сцену, та проголошували свою вступну промову українською мовою, гості свята вітали удвічі гучніше та привітніше. Однак це ніяк не вплинуло на результати змагань, а скоріше стало приємним «фоном» дійства та певною мотивацією для дівчат.

Так, фінал ІІІ національного конкурсу краси «Міс Принцеса України 2012» відбувся 20 жовтня у Волинському обласному музично-драматичному театрі Імені Тараса Григоровича Шевченка.

У конкурсі змагались 16 дівчат з усієї України. Ті пройшли два попередні відбори, які відбулись у столиці. Більшість із них, як з’ясувалось під час спілкування, вже брали участь у подібних заходах та займаються модельним бізнесом.

Найкращих дівчат конкурсу визначало журі в складі генерального продюсера «Міс Принцеса України» Олександра Главацького, генерального директора «Інтер-концерт Україна» Юрія Пінчука, співака Василя Бондарчука, режисера-постановника конкурсу Дмитра Ігнатова, секретаря Луцької міської ради Григорія Пустовіта, представника порталу geometria.ru Дмитра Левченка, топ-моделі Олександри Попової, директора конкурсу «Княгиня України» Інни Чернишової, засновника журналу «Free Time» Сергія Кашуби, обранця луцької громади Олександра Пизи, радника міського голови Володимира Пащенка та ведучого дійства Дмитра Коляденка.


«Я прийшла подивитись на красу, красунь, послухати відомі гурти», - зазначила гостя дійства 31-річна лучанка Оксана Поліщук. З її слів, про захід вона почула по радіо.

Зауважимо, власне, самі красуні були досить різними. Так звані норми 90-60-90 та модельний зріст, очевидно, не був основним критерієм відбору.

Так, напередодні режисер конкурсу Дмитро Ігнатов розповів, що у кастингах зважав, в першу чергу, на інтелект, уміння подати себе та гармонію поміж внутрішнім світом дівчат та зовнішністю.

Останні ж не стомлювались дивувати гостей заходу: намагались говорити українською, розповідали вірші. Серед дівчат були і леді-діджеї, і психологи, і економісти, і юристи.

Учасниця з Кривого Рогу Настя зауважила, що основною її цілю є те, щоб її батьки нею пишались, а наша краянка – учасниця з міста Рожище Катя висловилась, мовляв, у житті мало мати ціль – треба ще й влучно стріляти.

Загалом же весь конкурс відбувся «під знаком» дня народження організатора дійства Олександра Главацького. Його вітали майже всі, хто виходив на сцену. Не забули про іменинника і учасниці дуету «НеАнгели», які розважали гостей в перервах між виходами конкурсанток.

Співачки побажали, аби в його житті домінувала краса, комфорт і затишок. Зокрема присвятили чоловіку «в червоному взутті та такій же краватці» пісню.
Співав для присутніх і запрошений Василь Бондарчук. Появу співака на сцені особливо палко зустріла жіноча половина. Своєю чергою, він подивував всіх чудовою українською мовою та повідав, що його мама - із західних областей України. «Нехай переможе красота», - насамкінець побажав Бондарчук.

Зрештою після двохгодинного дійства журі оголосило переможниць.
Так, «Міс глядацьких симпатій» конкурсу і «Міс Алекс Україна» стала киянка Аліна Пігун, «Міс принцеса фото України» - Надія Сухенко з Дніпропетровська, яка отримала в подарунок 10 тисяч гривень.
Стільки ж отримала і володарка титулу «Друга віце-міс принцеса України» Марія Довгопол із Запоріжжя. «Перша віце-міс принцеса України» полтавчанка Стефанія Назаренко збагатилась на 20 тисяч гривень.

А найбільший шмат призового фонду дістався «Міс принцеса України» житомирянці Дарині Петровій – 50 тисяч. Окрім цього, вона презентуватиме Україну на конкурсі всесвітнього рівня в Празі.

До слова, призовий фонд конкурсу становив 100 тисяч гривень. А кожна з учасниць, яка не здобула призових місць, отримала по 700 гривень в честь дня народження Олександра Главацького з його, так би мовити, кишені.

На жаль, Катерина П'ятачук з міста Рожище представляла Волинь на конкурсі не дійшла навіть до півфіналу останнього етапу змагань.

За словами продюсера дійства Дмитра Ігнатова, уся програма фінального шоу готувалась всього 2 з половиною дні. Коштами на підготовку, одяг та харчування, розповіли дівчата, їх забезпечили організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus