USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

150 лучан посвятили в юні спортсмени

28 Грудня 2018 08:00
У Волинській обласній дитячо-юнацькій спортивній школі (ОДЮСШ) маленьких лучан посвятили у юні спортсмени. До проведення загальношкільного свята долучається Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», який активно пропагує здоровий спосіб життя серед населення області та Луцька, інформують у прес-службі Фонду.

У заході взяли участь 150 юних вихованців ОДЮСШ, які роблять перші кроки у баскетболі, гандболі, волейболі, легкій атлетиці та спортивній акробатиці. Вони урочисто присягнули на вірність спортивним принципам, отримали почесне посвідчення учня спортивної школи та подарунки від Фонду. У святі також взяли участь провідні спортсмени ОДЮСШ, які неодноразово ставали чемпіонами та призерами всеукраїнських та міжнародних змагань. За здобутки у сфері спорту їх нагородили медалями та грамотами.

"Щороку наш спортивний заклад поповнюється новими вихованцями. Проведення посвяти юних спортсменів у нашу школу стало доброю традицією, якій близько тридцяти років. Також в кінці року ми вітаємо своїх призерів чемпіонатів світу, Європи, України, які принесли славу нашій школі, місту, області, державі. Це так званий підсумок роботи нашого тренерського складу за рік. Пишатися є чим. У 2018 році наші акробати стали призерами чемпіонату світу, волейболістки виграли Європейську східну лігу, легкоатлети стали призерами чемпіонату України та Європи, гандболісти успішно виступили на чемпіонатах Європи. Щороку нашими вихованцями поповнюється склад збірної команди України", – розповів директор ОДЮСШ, заслужений тренер України Богуслав Галицький.



У спортшколі займається понад 800 дітей. За роки роботи школи багато вихованців досягли високих результатів. В історію волинського спорту внесено багато імен учасників олімпіад. Одне з них – ім’я вихованки відділення легкої атлетики ОДЮСШ Ірини Климець, яка представляла Україну на Олімпійських іграх у 2016 році, що проходили в Ріо-де-Жанейро. Вона завітала на свято спорту, привітала юних спортсменів та побажала впевнено йти до мети, аби досягнути бажаного результату



Керівник програми Фонду «Волинь спортивна» Дмитро Піддубний також привітав присутніх зі святом. Він пригадав як у свій час стояв на місці юних спортсменів та побажав дітям побільше перемог у спорті та житті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus