USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Благодійному центру у Нововолинську передали нову побутову техніку

16 Липня 2018 22:25
Побутову техніку, бойлер, електричну плитку та чайник отримали від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» активісти благодійного центру Суспільної служби України «Берегиня», що працює у Нововолинську. Нову техніку передали соціальному закладу з нагоди його 25-річчя, інформує прес-служба волинського УКРОПу.

Керівник осередку Суспільної служби України Марія Карпінська стверджує: вдячна усім, хто зважає на обділених долею містян. Благодійники двічі на день по чотири рази на тиждень харчують людей, вразливих категорій населення: пенсіонерів, інвалідів, одиноких та інших. Щороку збільшується кількість тих, кому потрібна допомога соціального закладу. На застарілій техніці оперативно готувати їжу для чималої кількості людей ставало все важче.

Представник ініціативної групи Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Назарій Недбайло та керівник Нововолинської міської організації УКРОП, депутат міськради Олег Приступчук ознайомилися із можливостями благодійного центру.

«У складний для України час приємно, що є структури, які опікуються соціально вразливими людьми, і об’єднують навколо себе усіх небайдужих. Ми, укропівці, спільно з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» працюємо над тим, аби такі громадські організації мали б для цього хороші умови і відповідне обладнання», – сказав Назарій Недбайло.

Центр постійно чекає підтримки від підприємців, релігійних громад, фондів, аби забезпечувати гарячими обідами і вечерями тих, хто того найбільше потребує. Всі охочі допомогти «Берегині» можуть контактувати із представником установи – Марією – за номером телефону: 093 152 24 93.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АНАТОЛЬ_ Показати IP 16 Липня 2018 22:57
Шановний Ігор Палиця то хороша людина. Низький йому доземний уклiн!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus