USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

День кварталу на Дубнівській: серед лучан розіграли цінні призи

30 Вересня 2018 22:54
1126 лучан зареєструвалися, щоби взяти участь у розіграші велосипеда, смартфона, планшета, портативного зарядного пристрою, колонки, навушників, годинників та інших цінних подарунків від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» під час святкування Дня кварталу на Дубнівській.

Розіграш призів став чи не найбільш очікуваною частиною масштабного святкування, що тривало 30 вересня на території школи № 7 в Луцьку.

Переможців обирали випадковим чином – за номером на паперовому браслеті, який всі охочі могли отримати ще з самого ранку. Як повідомили організатори, щоб збільшити вірогідність виграшу цінних подарунків, на розіграш реєструвалися цілими родинами. Це й не дивно, адже позмагатися справді було за що. Організатори підготували чимало подарунків, серед яких найбажанішими були велосипед, смартфон і планшет.
ЧИТАТИ ЩЕ: ДЕНЬ КВАРТАЛУ НА ДУБНІВСЬКІЙ З ФОНДОМ ІГОРЯ ПАЛИЦІ. ТРАНСЛЯЦІЯ

Гостям Дня кварталу довелося чимало понервувати, адже розіграш відбувся на завершення основних святкувань. Тож перед самим розіграшем мешканці заполонили місце перед сценою, уважно перевіряючи номер на браслеті та сподіваючись, що саме вони стануть переможцями. Розпочали розіграш із вручення настінних годинників та футбольних м’ячів із логотипами Фонду.
Наступними розіграли портативну колонку і навушники, а зарядні пристрої power-bank передав партнер свята - магазин iCity. Також розіграли подарункові сертифікати на відвідування спортивної зали від мережі тренажерних залів «Станок».
Окрім того, від засновника волонтерського центру «Серце патріота» Сергія Балицького розіграли йогуртницю та портативний DVD-плеєр. Також серед учасників розіграли мікрофон від магазину «Медісон рент».

Втім, найпомітніше захвилювалася та оживилася публіка під час розіграшу останніх трьох подарунків: смартфона, планшета та велосипеда.
Варто зазначити, що переможцями стали як зовсім юні мешканці мікрорайону, так і особи поважного віку.

Нагадаємо, що попередньо зі сцени вручали відзнаки за особливий внесок у розвиток району активним жителям Дубніської та прилеглих вулиць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 3 Жовтня 2018 13:56
Щасливі мешканці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus