USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 42.60 42.90
  • PLN 9.75 9.90

Двом школам у Ківерцях подарували сучасну техніку від Фонду Ігоря Палиці

11 Лютого 2019 08:15
Сучасну техніку від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» отримали освітні заклади Ківерців.

Про це повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

У «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №4 міста Ківерці» представники Фонду привезли сучасний принтер та фарбу.

«Декілька років тому у нас постала проблема щодо створення ще одного комп’ютерного класу, - розповідає завуч з навчальної роботи Василь Шпирук. – Тоді вирішити це допомогла народний депутат України Ірина Констанкевич. Завдяки її сприянню було придбано 18 комп’ютерів. Нині ж постало питання щодо придбання сучасного принтера. Тому ми вирішили взяти участь у конкурсі проектів, який проводить Фонд Ігоря Палиці. І сьогодні отримали чудові подарунки – сучасний принтер, фарби та маркерну дошку».
Подарункам радіють педагоги і, особливо, школярі, які відразу розпакували коробку й дістали принтер.

«Все це нам дуже потрібно, - радіє учениця 9-В класу Ангеліна Радецька. – Завдяки принтеру та фарбам ми зможемо підготувати різноманітні матеріали для рефератів, флешмобів. Тому ми щиро дякуємо Фонду за допомогу».
«Новітня техніка потрібна сучасній школі, - стверджує представниця Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Ольга Матвійчук. – Тому гуртом ми повинні докласти максимум зусиль для того, аби учні мали якісну техніку і отримували глибокі знання».

Чудові подарунки отримала й ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 міста Ківерці – телевізор та книги.

«Дуже приємно, що в наш складний час є благородні люди, які залюбки допомагають освітнім закладам, - переконаний вчитель інформатики Олександр Кушнір. – Тому ми щиро вдячні за цю допомогу, адже діти – наше майбутнє і ми маємо забезпечити їм усе для отримання якісної освіти».

Також школярі щиро зраділи книгам.

«Я дуже люблю читати, - каже учениця 6-А класу Яна Гаврилюк. – І щиро радію, коли у нашу бібліотеку привозять нові книги».

«Діти залюбки читають, - радіє директор школи Раїса Кубова.

– І це радує, адже молоді люди повинні бути комунікабельними, мати багатий словниковий запас».

Загалом від початку діяльності Фонду у Ківерцівському районі було успішно впроваджено понад 200 різноманітних проектів.
«Це, зокрема, проекти щодо покращення матеріальної бази освітніх, медичних закладів, - розповідає представник Фонду Микола Вашкевич. – Зокрема, у цій школі було замінено на енергозберігальні вікна, діти отримали сучасну дошку для гри у шахи, шафу для одягу тощо. Тому сподіваємося на таку ж активність краян і в майбутньому».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus