USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Футбол за Незалежність: у Луцьку змагалися юні футболісти

25 Серпня 2021 13:25
Вісім команд із різних громад Волині зібралися у Луцьку на спортивному майданчику школи №9 минулими вихідними. Юні спортсмени 2011 року народження впродовж двох днів, 21-22 серпня, змагалися за першість у футбольному турнірі до Дня Незалежності України.

Спортивне дійство відбувалося за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

За підсумками змагань переможці розподілилися наступним чином: 1 місце – «Олімпія», 2 місце – ДЮСШ №4, 3 місце – «Адреналін», 4 місце – ДЮСШ №2. Персональні нагороди отримали: бомбардир – Роман Чорний, захисник – Владислав Вегера, нападник – Андрій Вітюк, воротар – Костянтин Падука. Відзначили також кращих гравців команд: Святозар Максимчук, Євген Стаднік, Владислав Димарчук, Роман Киричук.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода розповіла, що без нагород не лишився ніхто.

«Була запекла й цікава боротьба. Це той вік, коли в них емоції б’ють через край. Вкрай емоційно, вкрай напружено грали, – відзначила вона. – Хлопці насправді молодці, тому що в останні дні літа не просиджують удома перед компютерами, а займаються спортом. Я впевнена, що у майбутньому це принесе їм вагомі результати».

Організатори турніру кажуть: тим, кому трішечки не вистачило до першого місця, здаватися не варто. Бо попереду ще багато цікавих турнірів і змагань, де буде шанс показати свої вміння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus