USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Колядки та щедрівки для Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» – від луцьких педагогів

26 Грудня 2019 19:56
У четвер, 26 грудня, до Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» завітали незвичайні гості – учителі Луцької ЗОШ І-ІІ ступенів – колегіуму №11 на чолі з директоркою Наталією Гаць. Педагоги, вбрані в українські національні строї, подарували працівникам Фонду віншування з прийдешніми святами, звеселили колядками та щедрівками.

«Зичимо вам здійснення усіх мрій, бажаємо, щоб у новорічну ніч збулися всі ваші бажання, а Різдвяна зірка нехай принесе у ваші домівки любов, спокій та затишок. Щасливого вам Нового року та веселого Різдва», – побажала Наталія Гаць.

Вона також розповіла, що коли торік прийшла працювати в цю школу, разом з колегами вони вирішили організувати такий колектив, який не тільки працюватиме з дітьми й тішитиме їх своєю творчістю, а даруватиме її іншим людям.

«Крім роботи з дітьми, ми працюємо і з батьками, – розповіла директорка школи. – саме трикутник педагоги – діти – батьки є найефективнішим. Торік організували свято під назвою «Різдвяна феєрія». Воно було цінне тим, що виступали діти, батьки та педагоги. У нас була повна зала глядачів, всі були у захваті. Діти побачили своїх наставників з іншого боку – творчими, радісними, не такими, якими звикли бачити під час навчального процесу. Цьогоріч 27 грудня ми вдруге проводимо «Різдвяну феєрію». Дійство матиме вже благодійний характер, ми збираємо кошти для наших захисників разом із волонтерським центром «Серце Патріота», і 3 січня його організатор Сергій Балицький разом з волонтерами повезуть передачу на фронт. А ще частину коштів хочемо передати в дитячий будинок».
Педагоги – люди творчі, каже Наталія Гаць. Після уроків у вільний час вони залюбки йдуть на репетиції, аби потім тішити своїм співом слухачів, та й самі від цього отримують заряд енергії і хороший настрій. Сценарії до своїх виступів також складають самі.

«Ви – чи не єдиний колектив, який на чолі з керівником ходить вітати зі святами пересічних лучан. Дякуємо, що завітали й до нас, – приймаючи вітання, зазначила заступниця голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Лариса Тарасюк. – Ми з вами робимо дуже важливу справу. А напередодні свят бажаємо успіхів у творчості, здоров’я, злагоди та добробуту вам, усім вашим діточкам. Хай ваша пісня лине для добрих людей. Хай на душі буде радісно, хай обминають вас негаразди. Творчого вам натхнення, успіху вашому фонду розвитку навчального закладу, який є найстаршим у місті й постійно ділиться досвідом із колегами».

По тому господарі пригостили щедрувальників солодкими подарунками і вони помандрували далі – дарувати святковий настрій добрим людям на здоров’я.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus