USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ковельський ветсанзавод – екологічна катастрофа набирає масштабів

4 Серпня 2017 07:20
Екологічна катастрофа у Ковелі, спричинена діяльністю ветсанзаводу, набирає обертів. Люди живуть у смороді, позбавлені якісної питної води, страждають на алергічні захворювання.

Журналісти телепроекту «Дайджест» Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» побували безпосередньо на території заводу та побачили ситуацію на власні очі.

Крім того, музичні гуляння, креативні виставки майстринь-аматорів, спортивні змагання та забави для дітей – такими подіями була насичена програма дня села Смолигова Луцького району. Детальніше про те, як громада відзначала 460 років з часу першої згадки про село, зможете побачити у Теледайджесті.

Окрім цього, дізнаєтесь як на Волині змогли продати землю інвесторам з іноземним капіталом, як народний депутат України Ірина Констанкевич проводить парламентські канікули, чим зайняти свою дитину під час літніх канікул та іншу не менш цікаву інформацію.

Кожен випуск телепередачі виходить із сурдоперекладом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
бритва оккама Показати IP 5 Серпня 2017 10:07
а в Луцьку не катастрофа? сморід нестерпний!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus