USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Вже сьогодні ЛПЗ святкуватиме День кварталу з Фондом Ігоря Палиці

15 Жовтня 2017 10:14
Цієї неділі свято завітає до лучан, які проживають у мікрорайоні ЛПЗ.

Захід, який відбудеться 15 жовтня на території ЗОШ №20, організовує Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». До святкового дійства долучилася громадська організація «Волинський актив молоді», інформують у прес-службі Фонду.

Початок дійства о 12 годині.

День кварталу вже відсвяткували мешканці 40-го, Вересневого та 33-го мікрорайонів.

На гостей свята на ЛПЗ чекає насичена та цікава програма. Творчі майстер-класи з ліпки глиною, розпису дерев’яних іграшок, боді-арту, а також караоке, анімаційно-розважальна програма, бульбашкове шоу та дитяча дискотека з Dj Міньйоном – для найменших жителів мікрорайону. Крім цього дітлахи зможуть взяти участь у яскравому флешмобі «Тільки разом».

Танцюватимуть, співатимуть та розважатимуть присутніх дитячі колективи навчальних закладів Луцька, Творчої студії Наталії Журавльової та фольклорний гурт «Барви». Хедлайнерами заходу стануть запальні та енергійні музичні колективи «Давня казка» і «Пластилін».

І це ще не все: на спортивній арені відбуватимуться змагання з міні-футболу серед школярів мікрорайону та працюватиме зона дитячої легкої атлетики. Вихованці СК «Герць» продемонструють гостям свята справжній бойовий гопак. А Волинські козаки історичного клубу «Чорна рада» пригощатимуть усіх присутніх смачним та ароматним кулішем.

Також у програмі відзначення шанованих жителів ЛПЗ та лучан, які зробили значний внесок у розвиток мікрорайону.

Кульмінацією свята стане розіграш й вручення 15 призів, серед яких велосипед, смартфон та смарт-годинник!

На завершення – запальна укротека з Dj Арт.

Буде яскраво, цікаво, жваво і по-родинному.

До участі запрошують всіх охочих! Вхід вільний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Абориген Показати IP 12 Жовтня 2017 00:57
Да! Молодці "Тільки разом"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus