USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Маневиччині відкрили дитсадок, на який чекали багато років

16 Січня 2018 14:59
У селі Галузія Маневицького району відкрили новий дитсадок. Його відвідуватимуть 24 малюки. На урочистості завітала народний депутат Ірина Констанкевич, депутати Волинської облради від УКРОПу – Вячеслав Рубльов та Іван Киричик.

Діти влаштували справжнє свято пісні і танцю. Не стримували радощів і батьки, які з нетерпінням чекали на цю подію багато років поспіль, повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

«На шляху до відкриття дошкільного навчального закладу виникала незліченна кількість перепон. Дві попередні спроби відкрити дитячий садок у селі Галузія закінчилися невдачею. Визначальну роль відіграли жителі села, які не втрачали надію», – розповів голова Прилісненської ОТГ Ігор Терещенко.

«Відкриваючи нові садочки та школи, створюючи умови для гармонійного розвитку дітей ми закладаємо підвалини щасливого майбутнього нашої країни. Надзвичайно радісно, що і керівник Ігор Терещенко, і уся громада сповідують ті ж цінності, розуміючи, що лише інвестуючи у дітей, можна побудувати сильну, незалежну державу», – зазначила Ірина Констанкевич.

Саме за допомоги народного депутата у новому дитсадку вже встановили енергоощадні вікна. Це стало можливим в рамках реалізації спільного проекту громади та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» «Теплий садочок – запорука формування здорового покоління», загальна вартість якого сягнула 29 тисяч гривень.

Новий дошкільний заклад відкрився на базі Галузіївської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, і є філією Прилісненського дитячого садочка «Колобок». Тут працюватиме 5 педагогів.

Загалом у Галузії – більше 60 діток дошкільного віку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Як відкрили Показати IP 16 Січня 2018 18:04
Так і закриють . Подивіться а план адмінреформи і освіти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus