USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Турійщині у сільській школі облаштують тренажерний зал

31 Березня 2018 22:26
В опорному закладі ЗОШ І-ІІІ ступенів села Купичів Турійського району облаштують тренажерний зал. Школу з робочим візитом відвідав голова фракції УКРОП у Волинській обласній раді, радник голови облради Вячеслав Рубльов.

Як повідомляє прес-служба волинського УКРОПу, автором ідеї щодо облаштування тренажерного залу став вчитель фізичного виховання, депутат фракції УКРОП Турійської районної ради Роман Красак.

«У мене давно виникла ідея, щодо облаштування тренажерного залу. Молодим людям у селі, як правило ніде займатися спортом, бо крім спортивного поля поблизу школи більше нічого немає. За підтримкою я звернувся у Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», – розповів Роман Красак.

За його словами, для активних купивчан придбають два комбінованих тренажери, гантелі, гирі та інші різновиди атлетичного спорядження. Важливо, що до ідеї облаштування тренажерного залу разом із укропівцями долучився Петро Камельчук, голова СВК «Дружба».

Нагадаємо, завдяки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та «Українському об’єднанню патріотів – УКРОП» школа села Купичів на умовах співфінансування вже отримала туристичне спорядження. Директор школи Олександр Гончарук зазначив, що завдяки цьому проекту діти, які навчаються тут, отримали можливість здобути навички туризму та орієнтування на місцевості, а такі знання завжди стануть у нагоді.

«Завдяки цьому проекту школа придбала палатки, туристичні килимки, спальні мішки та мотузки. Ми започаткували у школі традицію туристичних змагань, під час яких учні вчаться розбивати палатку, здійснювати переправу на мотузках чи в’язати туристичні вузли», – зазначив директор.

Вячеслав Рубльов запевнив, що і Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», і Волинська обласна рада готові й надалі підтримувати такі ідеї. Головне – ініціативні, небайдужі громади, які прагнуть змінити своє життя на краще.

«Особливо приємно повертатися у ті школи, де вже реалізовували проекти спільно з Фондом, які покращили життя дітей, зробили його змістовнішим та цікавішим, – зазначив Вячеслав Володимирович. – Ваша школа одна із таких. Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця підтримує подібні ініціативи, сприяє популяризації спорту серед молоді. І туристичне обладнання, і тренажерний зал – це інвестиція у майбутнє, а воно, безперечно, за молоддю», – підсумував депутат.

Крім того, Волинська обласна рада виділяє кошти в сумі 250 тисяч гривень на утеплення школи села Купичів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus