USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нові вікна, дошки та проектор: у сільській школі реалізували декілька проектів Фонду Ігоря Палиці

6 Липня 2018 09:13
У школі села Духче Рожищенського району реалізували відразу декілька спільних проектів із Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом». У навчального закладу, який нещодавно перетнув 80-річний рубіж, накопичилася величезна кількість проблем. Частину з них, найбільш гострих на думку громади, і взялися вирішувати спільно: громада, депутати і Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», інформує прес-служба волинського УКРОПу.

Ще у квітні цього року навчальний заклад у Духчі відвідав депутат Волинської обласної ради від політичної партії УКРОП Вячеслав Рубльов. Головні проблеми навчального закладу окреслили під час зустрічі із освітянами та батьками. Серед них: потреба заміни вікон на енергоощадні, ремонт покрівлі шкільного спортивного залу та пошиття спортивної форми для футболістів шкільної команди.

«У школи накопичилося чимало проблем і розв’язати їх одномоментно просто неможливо, а все тому, що такі проблеми актуальні практично для кожної сільської школи. Я вбачаю вирішення цих питань шляхом реалізації проекту із Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом», у співпраці із депутатами різних рівнів, і насамперед у вашій готовності працювати на результат», – наголосив Вячеслав Рубльов.

Слова депутата жителі Духче без уваги не залишили і вже невдовзі реалізували спільний проект із Фондом Ігоря Палиці. Відтак в навчальному закладі на умовах співфінансування замінили 12 вікон на енергоощадні, також придбали нові дошки, парти та стільці. Крім того, в рамках цього ж проекту школа отримала проектор та великий екран. Віднині, переконані вчителі, уроки стануть цікавішими та насиченішими.

За словами директора школи Зої Ладчук, уже зараз у школі готуються замінити ще 15 вікон за кошти обласної ради за сприяння Вячеслава Рубльова.

«Складніша ситуація склалася із ремонтом покрівлі шкільного спортивного залу, адже для того, аби розпочати відновлювальні роботи, необхідно виготовити проектно-кошторисну документацію, – розповіла Зоя Ладчук. – Ще у квітні ми звернулися до Рожищенської районної ради щодо виділення 40 тисяч гривень на її виготовлення».

У час, коли на ремонт даху школа все ще чекає, інший проект уже реалізований. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» не залишив без уваги і проблеми юних спортсменів – для футболістів пошили нову спортивну форму, тож відтепер вони не лише гратимуть як справжня команда, що, безперечно, найголовніше, а й виглядатимуть відповідно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus