USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Рожищенські «вундеркінди» отримали для навчання телевізор та ноутбук

12 Квітня 2018 08:45
Рожищенський Будинок дитячої творчості за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» отримав телевізор, ноутбук та розвиваючі посібники.

Великодні подарунки особливо потішили дітей з гуртків раннього розвитку «Школа вундекіндів» , адже відтепер вони матимуть змогу навчатися із використанням нового плазмового телевізора, а гуртківці-дошкільнята вивчатимуть англійську мову за допомогою ноутбука.

Святкове заняття маленьких учнів відвідав депутат обласної ради від УКРОПу Вячеслав Рубльов. Це перший його візит до будинку дитячої творчості, тому оглянув приміщення і вислухав проблеми керівника закладу, повідомляє прес-служба волиснького УКРОПу.

За словами т.в.о. директора Тетяни Михалевич, впродовж попередніх двох років у Будинку дитячої творчості займалося у 63 гуртках понад 950 вихованців із Рожищ та навколишніх сіл. «Школа вундеркіндів» діє уже 19 років і готує малят від 4 до 6 років до навчання у школі. Основою такого навчання є гра, тому важливо підтримувати емоційне забарвлення для ефективного подання матеріалу.

«Впровадження проекту є дуже важливим для колективу та гуртківців. Бо заняття для маленьких «вундеркіндів» буде відбуватися із відеозображенням на плазмовому телевізорі. Ноутбук, подарований для занять дітей дошкільного віку, допомагатиме їм оволодівати іноземною мовою за допомогою аудіозапису. Таким чином вони почують, як правильно звучить мова, – розповіла Тетяна Михалевич. – Дуже приємно, що є такі люди, які дбають про дітей, про таланти, сприяють творчості та обдарованості дітей Рожищенського краю».

Крім того, будинок дитячої творчості отримав розвиваючі посібники М. Монтессорі, що орієнтують на розвиток індивідуальних якостей дитини, які спонукатимуть її до самовиховання і самонавчання, вдосконалюватимуть потребу дитини пізнавати світ і вчитися за допомогою своєї діяльності, активності, спонтанних і самостійних дій. Якість навчання із застосування нових методів роботи, безперечно, зросте, впевнена керівник. Завершенням реалізації цього проекту, за переконанням депутата обласної ради Вячеслава Рубльова, має стати впровадження нового.

«Добре, що завдяки ініціативі активних рожищан і Фонду «Тільки разом» обдаровані дітки зможуть ще більше розвивати свої таланти. Але на цьому зупинятися не будемо, – переконаний депутат. – Побачив, що у вас ще є проблеми, у вирішенні яких можемо допомогти. Зокрема, біля центрального входу у будинок творчості величезний віконний вітраж, який потребує заміни. Тому сприятиму виділенню коштів з обласного бюджету на заміну цього об‘єкту. Безпека дітей – передусім».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus