USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Телепроект «Дайджест» - про проекти в районах та алею мрійників

31 Липня 2017 17:55
Традиційно у тижневику «Дайджест» актуальні події тижня – соціальні проекти та бачення вирішення складних проблем спільно з громадою.

Врятувати життя через нове обладнання для лікарні можливо. За рік існування Турійського представництва Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» на умовах співфінансування вдалося реалізувати 18 проектів, які стосуються різних сфер життя мешканців району, медицини зокрема. У рамках програми «Розвиток територіальних громад» для центральної районної лікарні придбали новий професійний дефібрилятор та інгалятори-небулайзери, повідомляє прес-служба Фонду.

Якою бачать алею мрійників та інтелектуалів, ті хто взявся її створити у Луцьку неподалік від 11 школи? Завдяки конкурсу громадських ініціатив від Луцької міської ради спільно із фондом розвитку навчального закладу «Ерудит» біля школи з’явиться нова рекреаційна зона. Окрім цього ви дізнаєтесь, як село Новосілки, що у Володимир-Волинському районі, відзначило день села зі спортивними змаганнями та відкриттям футбольного поля і дитячого майданчика. Мешканці села не вірили, що на місці колишнього смітника та чагарників може з’явитись відпочинковий комплекс.

Усе це і не тільки у проекті «Дайджест».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus