USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Турбота про тих, хто у скруті: лучанам уже два місяці допомагають продуктовими наборами

25 Травня 2020 20:02
Понад півтори тисячі лучан отримали продуктові набори від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за час роботи тимчасового оперативного центру при Луцькій міській раді.

Як повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, 25 травня виповнилося два місяці від початку роботи оперативного штабу.

Нагадаємо, між Луцькою міською радою та Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» було укладено договір про співпрацю, у відповідності до якого Фонд безоплатно забезпечує необхідні для роботи оперативного центру продуктові набори для подальшої доставки громадянам з числа пільгових категорій.

Читайте також: Вдячність зі сльозами на очах: 5 історій лучан, які у безвиході не втратили віру в краще

«Cьогодні виповнилось 2 місяці від того часу, як запрацював тимчасовий оперативний центр при Луцькій міській раді. За цей час працівниками центру прийнято 3151 звернення.

З них 2820 звернень (89%) стосуються прохань щодо забезпечення продуктовими наборами, 331 звернення (11%) стосується консультацій та надання іншої допомоги.

За результатами розгляду вказаних звернень, лучанам надано 1588 продуктових наборів, які надав Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», та надано іншу допомогу, консультації та роз'яснення», – повідомив посадовець у Facebook.

Читати ще: З добром у серці: лучанам складної долі доставляють продуктові набори

Нагадаємо, 18 березня народний депутат від Луцька, засновник Фонду «Тільки разом» Ігор Палиця заявив, що виділяє 20 мільйонів гривень на боротьбу із поширенням коронавірусу на Волині, й закликав усіх максимально допомагати.

Читати ще: Побороти коронавірус: Фонд Ігоря Палиці допоміг лучанам і медзакладам на понад 13 мільйонів гривень

До слова, оперативний штаб працює з 8:30 до 17:30 без перерви та вихідних. Телефон «гарячої лінії» тимчасового оперативного центру – 20-30-03 зі стаціонарного телефону або 0332 20-30-03 з мобільного. На допомогу можуть претендувати мешканці Луцької ОТГ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олег Показати IP 25 Травня 2020 21:38
Куди написати заяву, щоб дали цей пакет з продуктовим набором? За майбутнє зобов'яжуся голосувати
Турбота Показати IP 25 Травня 2020 23:22
це добре

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus