USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку батьки новонароджених дітей отримають подарунки

12 Серпня 2019 23:30
Народження дитини – завжди щастя для батьків та всієї родини. Дев’ятий рік Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» поділяє цю радість разом із рідними немовляти, пише прес-служба Фонду.

У рамках проекту «Нове життя – новий Луцьк» новонароджені лучани та їхні мами отримують приємні та корисні подарунки. Протягом восьми років волонтери Фонду дарували немовляткам мініатюрні вишиванки та фотоальбоми «Наше малятко».

У другому півріччі 2019 року проект зазнав змін. Тепер новонароджені отримують від Фонду дитячу Біблію з яскравими ілюстраціями та білосніжні банні рушники з ніжної махри.

Всього, за час дії проекту «Нове життя – новий Луцьк», Фонд привітав понад 14 тисяч юних лучан, що з’явилися на світ у Луцькому клінічному пологовому будинку.

Мами немовлят дуже задоволені неочікуваними сюрпризами. Кажуть, що такі подарунки доречні та практичні.

Лучанка Катерина – мама маленького Володимира. Це її друга дитина. Жінка розповідає: вперше народжувала 5 років тому. Тоді й отримала подарунки від Фонду – фотокнигу та вишиту сорочку. З вишиванки малюк швидко виріс, та фотоальбом сім’я користуються досі. Адже там збереглися найщемливіші спогади про перший рік життя дитини.

Вдруге в пологовому будинку й молода мама Марія. Жінка переконана, що материнство – це неймовірне диво, яке неможливо порівняти ні з чим. Задоволена Марія й подарунком, адже рушничок завжди знадобиться для дитини. Його можна використовувати як нині, так і коли дитина підросте. А Біблійні оповіді читатимуться для малечі згодом. Така книжечка – один із найкращих способів прищепити дитині вічні цінності.

Попри те, що пологи були зовсім недавно, жінки не виглядають втомленими. Навпаки, від них так і випромінюється радість щасливого материнства. Адже після довгих місяців очікування, вони, нарешті, змогли взяти на руки та пригорнути свою кровиночку.

Поки новонароджена Діанка солодко спить, поряд донечкою любується тато. Це перша дитинка у сім’ї, тож молоді батьки намагаються не упустити жодної миті, сповненої щастям. «Мене переповнюють дуже приємні й світлі почуття. Це неймовірна радість у житті, велике щастя. Бажаю здоров’я всім новонародженим і їхнім мамам», – не приховує емоцій тато Діанки Ярослав.

Тричі на тиждень волонтерка Лілія Вишневська вітає новонароджених малят і їхніх мам та вручає подарунки від Фонду. Дівчина каже, що багато батьків, особливо ті, хто народжує не вперше, знають про проект «Нове життя – новий Луцьк».

"Мами позитивно сприймають такий прояв уваги. Дуже приємно коли ти вітаєш маму з народженням дитинки бачиш, її щасливі очі, щиру усмішку на обличчі і розумієш, що ти це робиш не даремно, – зауважує Лілія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus