USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку стартував Всеукраїнський футбольний турнір «Кубок єднання». Фоторепортаж

18 Вересня 2021 14:15
В обласному центрі Волині стартував відбірковий тур наймасштабнішого дитячого футбольного турніру «Кубок єднання-2021», який до свого десятиріччя організував Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» у партнерстві з ГО «Українська асоціація розвитку дитячого та юнацького футболу» та БФ «Розвиток футболу України».

Відкриття відбіркового етапу на Волині відбулося 18 вересня на стадіоні імені В. Завацького.

Ще минулих вихідних Всеукраїнський футбольний турнір «Кубок єднання-2021» стартував у 22 областях України. Це наймасштабніші в Україні дитячі спортивні змагання, у яких беруть участь 400 команд юних футболістів віком 10-11 років. Відбіркові матчі стартували на місцях 10 вересня.

А сьогодні відбірковий етап масштабного турніру стартував на Волині та триватиме два дні - 18 та 19 вересня. Так, 20 команд поділили на чотири групи, тож в плей-офф виходили чотири переможці груп та три найкращі команди, які зайняли друге місце.
Читати ще: «Спорт фінансується нами безперервно», – очільниця Фонду «Тільки разом» Катерина Шкльода. Інтерв’ю

У вітальному слові керівниця правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода наголосила учасникам, що турнір є всеукраїнським: «Через тиждень до нас приїдуть такі ж хлопчаки, як ви, з усієї України для того, аби вибороти своє місце під сонцем та визначити, хто є найкращим у нашій країні. Я бажаю вам перемоги сьогодні та показати нашу область з найкращої сторони, адже ми виховуємо чемпіонів. «Кубок єднання» Ігор Петрович організував для того, аби ви могли позмагатися між собою, росли та вдосконалювалися. Тому не засмучуйтеся, якщо у когось щось не вдасться, адже немає перемог без поразок».
Натомість голова Асоціації футболу Луцька Василь Кохановський передав маленьким спортсменам вітання від Асоціації футболу Волині та Віталія Кварцяного. Він подякував за організацію турніру Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та усім, хто долучився.

«Такий масовий захід відбувається вперше на Волині. Всі діти отримають пам’ятні призи, аби вони пам’ятали, що колись відбувалися такі змагання, адже вони відбуваються для вас та заради вас», – зазначив Василь Кохановський.
Потому відбулося нагородження учасників, які вже завершили змагання в турнірі. А завтра відбудуться ігри плей-офф, куди вийдуть вісім найкращих команд.
Відзначимо, що організатори визначили призовий фонд. Незалежно від зайнятого місця відзначать кожного учасника. Нагороди для переможців відбіркового туру: І–IV місця – кубки, медалі, м’ячі (5 – за перше місце, 4 – за друге місце, 3 – за третє, 2 – за четверте), комплект для тренувань (сумка, драбина, гімнастична палка, кільця, конуси тощо). Найкращий гравець, воротар, нападник, бомбардир, MVP турніру отримають статуетки.
Фінальні ігри «Кубка єднання» відбудуться 25-26 вересня на стадіоні «Авангард» у Луцьку.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus