USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У Фонді Ігоря Палиці відзначили найактивніших жителів 33-го кварталу

8 Жовтня 2017 22:13
Небайдужих та активних, тих, хто змінює 33-й квартал та Луцьк на краще відзначили подяками Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Відзначення відбулося у рамках святкування Дня кварталу у 33-му мікрорайоні 8 жовтня.

Як зазначила перший заступник голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Лариса Тарасюк, сьогодні хочуть висловити повагу тим людям які разом змінювали на краще мікрорайон та загалом Луцьк. Так, разом з Фондом створювали ОСББ, фонди розвитку у навчальних закладах. Цим займалися небайдужі мешканці мікрорайону, які присвячували свій час та свої знання для міста. Для того, щоб жителі 33-го дізналися про цих шанованих людей, які живуть по сусідству з ними, їх вирішили відзначити.

За активну громадську позицію та активну реалізацію спільних проектів подяку Фонду отримав депутата Луцької міськради, керівник Ради голів правління ОСББ Луцька Петро Бойко. Він зауважив, що за допомоги присутніх лучан мікрорайон зробили прекраснішим і надалі докладатимуть зусиль для того, щоб мешканцям мікрорайону жилося краще. Він побажав усім миру та здоров’я, теплої зими та Божого благословення.

Також подяку отримала депутат Луцької міськради, начальник відділу розвитку туризму міськради Юлія Дацюк. Вона зичила присутнім мирного неба та досягнення мети.

За активну реалізацію спільних проектів для вдосконалення навчального процесу подякою відзначили директора Луцької ЗОШ № 17 Олега Маха та директора НВК ЗОШ І-ІІ ступенів № 10 – професійного ліцею Олега Михальчука. Лариса Тарасюк відзначила, що директор одним з перших створив фонд розвитку навчального закладу. Олег Михальчук подякував усім організаторам дійства, зазначивши, що воно важливе не лише для дорослих, а й для школярів мікрорайону, які є майбутнім міста.

Подяку вручили завідувачу ДНЗ № 31 Валентині Легновській, завідувачу ДНЗ № 20 Марії Станіславчук. Вона зазначила, що вдячна Фонду та спонсорам, які допомагають реалізовувати проекти. Педагог з сорокарічним стажем зізналася, що перша її мрія – «побудувати дім» здійснилася, адже вдалося побудувати чудовий ДНЗ № 20, який відвідують діти з 33-го кварталу. Друга мрія – «виховати дитину» також збулася, адже вона виховала не одне покоління хороших дітей. Третя мрія – «посадити дерево», здійснилася минулого тижня, коли у дитячому садку посадили 124 саджанці. Це – дяка тим, хто завойовує мир для нас та пам'ять про тих, хто загинув.

За розвиток бібліотечної справи та організацію змістовного дозвілля дітей подяку вручили заступнику директора Луцької міської централізованої бібліотечної системи Ніні Бочаровій.

За активну діяльність фонду та сприяння покращенню навчально-виховного процесу в школі подяку отримала голова правління розвитку НВК № 10 «Перспективна школа» Марина Ярмоленко. Вона подякувала від імені батьків та колективу НВК Фонду Ігоря Палиці за підтримку.

За активну реалізацію спільних проектів з озеленення шкіл та дитсадків міста подяку вручили директору ПП «Ефект» Сергію Бохонку. За активну громадську позицію, високий рівень організації роботи та активну участь у покращенні житлових умов мешканців будинку подякою відзначили члена ради правління голів ОСББ Луцька, голову ОСББ на вулиці Карпенка-Карого, 9 Валерія Корпача. Він побажав, аби мікрорайон процвітав та завжди знаходилися люди, які примножують здобутки. Також подяку отримав голова правління ОСББ «Ветеранів, 1» та фонду розвитку ДНЗ № 31 Сергій Бусько. Він зауважив, що разом мешканці зможуть зробити мікрорайон процвітаючим.

За ефективне управління спільною власністю та активну участь у покращенні житлових умов для мешканців будинку подяку вручили голові правління ОСББ «Іващенка, 1» Альоні Маляренко. Вона висловила сподівання на подальшу співпрацю та пообіцяла надалі активно підтримувати мешканців. Окрім цього, подяку отримали голова правління ЛСББ «Софії Ковалевської, 23» Олександр Новак, голова правління ОСББ «Молоді, 7» Іван Онищук, голова правління ОСББ «Луцьк гарна хата» Світлана Бойко, голова правління ОСББ «Наш дім 51» Віра Коліско, голова правління ОСББ «Липинського, 9» Сергій Маляренко та голова вуличного комітету «Гущанський» Володимир Маць.

За вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту та реалізацію суспільних проектів подякою Фонду відзначили першого віце-президента Федерації легкої атлетики України Володимира Рудюка. Подяку отримувала його дружина, яка пообіцяла обов’язково передати подяку особисто. Вона бажала процвітання Фонду Ігоря Палиці, за сприяння якого у місті облаштовують спортивні майданчики та футбольні поля. Президент Асоціації міні-футболу Волині Сергій Голоскоков, отримавши подяку, зазначив, що старатиметься разом реалізовувати ще багато спільних проектів. Також подякою відзначили керівника ГО «Центр реабілітації осіб з інвалідністю «Джерело життя»» Людмилу Зеленську.


За активну громадську позицію та здійснення соціально вагомої роботи для ветеранів Луцька подяку отримав голова Луцької міської організації ветеранів України Валерій Севрюков. Він подякував Ігорю Палиці та Фонду від імені ветеранів міста за організацію таких заходів, на яких вони себе дуже добре почувають. Поядку отримала також голова первинної ветеранської організації «Оберіг» Луцької міської організації ветеранів України Марія Мацюк. Вона побажала спокою в душі, родинах, Луцьку та Україні усім лучанам.

Голова первинної ветеранської організації «Ювілейна» Луцької міської організації ветеранів України Ганна Сахарук, отримавши подяку, зауважила, що Фонд протягом минулого року допоміг півтори тисячі ветеранів, їхніх дітей та онуків. Вона побажала ветеранам бути здоровими та щасливими, та не занепадати духом. Насамкінець, подяку вручили голові первинної ветеранської організації ЖКП № 7 Луцької міської організації ветеранів України Катерині Кікавській.

Лариса Тарасюк побажала жителям мікрорайону, аби вони тільки разом надалі змінювали Луцьк на краще.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 8 Жовтня 2017 23:04
Чому на великому, веселому святі демонструють зброю?
Love Показати IP 9 Жовтня 2017 00:03
а мені найбільше виступ козаків сподобавсь) особливо тренер чорнявий)
Микола Показати IP 9 Жовтня 2017 00:14
Щоб показати її
Лучанка Показати IP 9 Жовтня 2017 09:42
А до чого директор школи 17 - які заслуги ? Що забирає всіх тих кого з інших шкіл виганяють?
17 Показати IP 9 Жовтня 2017 10:39
слабе звено, пенсія!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus