USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку змагаються юні боксери. Фото

2 Лютого 2020 07:00
Майже дві сотні юних спортсменів беруть участь у відкритій першості Дитячо-юнацької спортивної школи №2 Луцької міської ради з боксу, яка триває цими вихідними, 1 і 2 лютого.

Відкритий чемпіонат Волині з боксу відбувається у спортивному комплексі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, повідомили у пресслужбі Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Змагання присвячені нашому земляку Володимиру Каменєву, який першим на Волині отримав звання майстра спорту з боксу.

«Маємо 170 учасників, це діти від 8 до 16 років. Сподіваємося, наступного року буде ще більше, – розповідає директор спортивної школи Валерій Панчук. – До нас приїхали учасники з білоруського Бреста, польського Замостя, Рівного і, звісно, з усієї Волинської області. Ми влаштували все так, аби усі учасники змагань отримали медалі й грамоти. Переможцями всі не стануть, але пам’ять про цей турнір матимуть».
До слова, спортивна школа існує уже 32 роки. «У нашій школі – 13 видів спорту, і з кожного виду проводимо змагання. Тобто щороку ми проводимо 26 своїх змагань, – додає Валерій Панчук. – Нинішні змагання з боксу особливі тим, що син Володимира Каменєва є тренером нашої спортшколи. Крім того, він був другом мого батька. Не маємо права забувати наші спортивні легенди, ними треба пишатися й берегти пам’ять».

«Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» завжди з радістю підтримує такі заходи, адже спорт – один із пріоритетних напрямків нашої діяльності, – зауважила заступник голови правління Фонду Катерина Шкльода. – Передаю вітання від засновника Фонду «Тільки разом» Ігоря Палиці, який завжди підтримував і підтримуватиме розвиток спорту, який сам займається спортом і вболіває за здоровий спосіб життя, особливо юного покоління. Можете розраховувати на нашу допомогу і підтримку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus