USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку два дні змагалися юні волейболісти із заходу України

9 Лютого 2020 18:20
У Луцьку 8-9 лютого тривав відкритий чемпіонат КДСЮШ №1 з волейболу серед юнаків 2004 та 2006 років народження. У змаганнях, які впродовж двох днів відбувалися в спортзалі НВК №24, брали участь спорстмени з Луцька (дві команди), Тернополя, Нетішина, Острога, Львова, Стрия, Сокаля.

«Ці змагання є традиційними, вони відбуваються щороку цієї пори. Загалом у турнірі взяло участь вісім команд, – розповів керівник програми «Волинь спортивна» Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Дмитро Піддубний. – Фонд завжди підтримував і підтримуватиме спортивні змагання. З 2018 року Фонд підтримує дитячу волейбольну команду, завдяки чому юні спортсмени мають змогу брати участь у виїзних матчах та Чемпіонаті України».

Дмитро Піддубний також зауважив, що завдяки підтримці Фонду «Тільки разом» волейбольна команда юнаків з Луцька щороку прогресує: у 2018 році це було третє місце на Чемпіонаті України, а вже в 2019-му – друге. Тож є надія, що луцькі волейболісти зможуть стати й чемпіонами України.
Отож, серед команд 2006 року народження третє місце посіла команда КДЮСШ міста Стрий, друге місце – КДЮСШ Тернополя, а першість завоювали волейболісти КДЮСШ №1 Луцька. Серед команд 2004 року народження на п’ятому місці опинився «Енергетик» зі Львова, на четвертому – команда зі Стрия, на третьому – з Тернополя, лучани вибороли друге місце, а перемогу здобули волейболісти з Нетішина.
«Гра була нелегкою, ми мали достойних суперників, – каже лучанин Тарас Панасович, команда якого здобула почесне друге місце. – Звісно, хотілося мати якнайкращий результат. Але друге місце – теж непогано. Нам є над чим працювати, за що й візьмемося, аби наступного року вирвати перемогу».
«Я дуже задоволений результатом сьогоднішньої гри, ми грали з максимальною віддачею, але результат – кубок переможців – того вартий», – каже капітан команди лучан 2006 року народження Дмитро Багно.
«Турнір вдався. Думаю, і команди, і їхні тренери задоволені. Це один з етапів підготовки до вирішальних матчів Чемпіонату України дитячої ліги, який нам дуже важливий, щоби діти були в тонусі, щоб мали ігрову практику, – розповідає тренер лучан Ігор Кравчук. – Мої підопічні виступили дуже добре, молодші стали чемпіонами, старші вибороли друге місце, що теж непогано. Будемо працювати задля нових перемог».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus