USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Лищі відкрили новенький дитячий майданчик

20 Грудня 2018 14:40
Урочисте відкриття нового дитячого майданчика відбулося 19 грудня у селі Лище.

Нові, яскраві атракціони, якими можна не лише милуватися, але й гратися, отримала малеча за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Участь у заході взяли жителі села, голова Луцької районної ради Валентин Приходько, депутат Луцької районної ради Олександр Бляшук, Лищенський сільський голова Віталій Шкорупський та представники Фонду Ігоря Палиці, – інформує прес-служба Фонду.

«Ми давно хотіли відкрити такий майданчик у селі. Разом з батьками та активними жителями громади ми ходили та вибирали місце для майданчика. Дитяча площадка – це окраса для села. Окрім цього, ми ще плануємо облаштовувати наш сільський парк тротуарними доріжками, лавками, провести освітлення та встановити відеоспостереження. Мріємо і сподіваємося, що тут буде гарно й затишно», – каже ініціатор задуму депутат Луцької районної ради Олександр Бляшук.

Місцевий священик освятив майданчик. Діти читали вірші для Святого Миколая, який того дня завітав на свято, співали, розважалися з аніматорами.

«Сьогодні у нас справжнє свято – відкриваємо довгоочікуваний дитячий майданчик у центрі села. Ця ідея виникла давно, лише зараз вдалося її реалізувати. Загалом проект вартував близько 300 тисяч гривень. Його реалізація відбулася на умовах співфінансування: гроші виділили з районного, місцевого бюджетів, з Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», долучили фінансово ще й жителі громади, які на зборах села підтримали цю ідею», – розповів голова Луцької районної ради Валентин Приходько.

Мешканці села дякували за таких прекрасний подарунок для їхньої громади.



"Я народилася і проживаю в селі Лище – і хочу подякувати всім, хто приймав участь у будівництві цього майданчика. Він дуже потрібний для нашого села, бо нам бракувало місця, де можна проводити час з дітьми. Головне, щоб наші односельчани його берегли, – розповідає мама двох дітей Вікторя Оленіч.

Навколо лунав щасливий дитячий сміх. Так дітвора тішилася, спускаючись з гірки.

«Реалізація цього проекту вдалася завдяки активній позиції депутатів та місцевих жителів. Це найбільший проект по розбудові дитячих майданчиків, реалізований завдяки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», – наголосив представник Фонду Ігоря Палиця «Тільки разом» Олександр Мельничук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus