USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У приміщенні Любомльської райлікарні провели косметичний ремонт

17 Листопада 2018 09:00
У хірургічному відділенні Любомльської райлікарні провели косметичний ремонт, відтак, для пацієнтів тепер створено більш комфортні умови, повідомляє Кордон.

Ініціатором цієї справи став завідуючий відділенням Олександр Дець, який написав відповідне звернення до народного депутата Ігоря Гузя, а він у свою чергу звернувся до Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Там пропозицію парламентарія підтримали і дали згоду на фінансування необхідних будівельних матеріалів та інструментів.

Загалом з фонду було виділено 26,5 тис. грн. За ці кошти медики власними силами пошпаклювали і пофарбували стіни у кімнатах та коридорі.

Оглянути, як виконані роботи, і заодно поспілкуватися з колективом до лікарні прибув представник фонду «Тільки разом» Микола Оніщук та помічники народного депутата Ігоря Гузя Андрій Бокоч та Ігор Торба.

«Старатимемося й надалі шукати можливості для того, щоб підтримувати галузь. Інших варіантів не лишається, адже нині на рівні держави забезпечення медицини, на жаль, неповне і нестабільне», — каже Микола Оніщук.

У свою чергу помічник народного депутата Андрій Бокоч повідомив, що вже найближчим часом за рахунок субвенції на соцекономрозвиток в район надійде 400 тисяч гривень на перекриття даху приміщень Любомльської ЦРЛ. Торік, нагадаємо, на такі ж потреби виділялося 500 тисяч гривень. Не була обділена увагою і первинна ланка медичної допомоги: торік за підтримки команди Ігоря Гузя для її потреб було придбано різноманітного обладнання на суму 318 тисяч гривень.

«Ми не можемо гарантувати, що вирішимо всі проблеми одразу, але в міру своїх можливостей робити це зобов’язані, відтак, команда нардепа й надалі надаватиме максимальну підтримку не тільки медицині, а й іншим галузям», — коментує помічник народного депутата Андрій Бокоч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus