USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Володимирі-Волинському провели толоку за сприяння Фонду Ігоря Палиці

6 Червня 2018 21:15
У Володимирі-Волинському за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» мешканці ОСББ «Наше містечко» організували толоку.

Наведений лад на прибутковій території, розфарбовані дитячі майданчики та входи до під’їздів, закріплені інформаційні таблички, зремонтовані дашки над підвальними приміщеннями - такий результат толоки, організованої мешканцями ОСББ «Наше містечко», що у Володимирі-Волинському, повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

Керівником цього об’єднання є член партії УКРОП Анна Медведєва. Активні володимирчани скористалися програмою «Чистий двір», що реалізовується за фінансової підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Акція об‘єднала не тільки мешканців будинку, а й посадовців. Дорослі і малі впродовж дня активно працювали над впорядкування території біля будинків, що належать до ОСББ.

Спільно із чиновниками та депутатами люди чистили і фарбували стовпчики біля під'їзду, вішали дошки для оголошень та й загалом допомагали наводити порядок. Активна керівник ОСББ при нагоді показала гостям-помічникам новий дитячий майданчик та тренажери, які встановили у рамках проекту громадського бюджету «Спортивно-гімнастичний комплекс у військове містечко».

«Бюджет проекту передбачав використання більше 93-ох тисяч гривень, - розповіла автор проекту Анна Медведєва. - Мали на меті урізноманітнити дозвілля молоді, підлітків, дітей, скерувати на ведення здорового способу життя, шляхом облаштування території у дворі будинків на вулиці Академіка Глушкова 2, 4, 6, 8, 10 та 12 (військове містечко № 1). Проте, окрім виділених коштів з бюджету, вдалося залучити і допомогу спонсорів. Мешканці ОСББ «Наше містечко» вдячні укропівцю Сергію Радкевичу, а також Миколі та Сергію Юнакам за дофінансування. За ці гроші вдалося додатково зробити майданчик для гри в баскетбол».

Активні громадяни, які готові діяти та організувати благоустрій біля своїх помешкань, можуть скористатися прикладом ОСББ «Наше містечко» і долучитися до акції «Чистий двір», аби отримати фінансову підтримку Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» для організації толоки у власному дворі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
жора Показати IP 6 Червня 2018 22:10
яка краса

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus