USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Великі ракетки у маленьких долоньках: у Луцьку організували свято тенісу. Відео

13 Жовтня 2020 18:45
Два дні близько 40 юних тенісистів змагались за перемогу у двох вікових категоріях: 6-8 років та 9-10 років. Свято тенісу «Мегабол» відбувається уже четвертий рік поспіль. Впродовж року діти змагаються у своїх містах, а в Луцьку визначають кращих на підсумковому турнірі.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Не зважаючи на юний вік, діти демонстрували хорошу техніку та вправність володіння ракеткою. Для когось – це перші випробування, а хтось уже має чималий досвід за плечима. Дмитро Поліщук приїхав на змагання зі Львова. Хлопчик лише пів року займається тенісом, але вже досягнув перших успіхів.

У старшій віковій групі відмінні результати показала Мілана Ковальчук з Луцька. Дівчинка своїм виступом задоволена, адже перемогла своїх суперниць з чистим рахунком.

Уже втретє привозить сюди своїх вихованців тренер-викладач Львівської дитячо-юнацької спортивної школи Олена Булачек і вважає, що географію змагань потрібно розширювати, адже інтерес дітей до тенісу щороку зростає.

Одним із кращих у старшій віковій групі став Олег Голов’як. Хлопець мріє бути професійним тенісистом. Крім активних занять у спортивній школі, він слідкує за виступами своїх кумирів по телевізору і намагається їх наслідувати. Каже, що за три роки можна навчитись добре грати.

Організатори змагань підготували дітям красиві спортивні нагороди та призи від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» не лише за ці змагання, а й нагородили кращих у територіальних тенісних турнірах «Мегаболу», які відбулись раніше у Львові та Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus