USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Волинська школа отримала новий спортивний інвентар

16 Квітня 2018 20:02
Новий спортивний інвентар відтепер активно використовують учні Головненської загальноосвітньої школи. Про те, наскільки це важливо для молоді, яка прагне займатися спортом, свого часу розповіли вчителі фізкультури та власне учні навчального закладу.

Під час робочої поїздки депутата Верховної Ради Ігоря Гузя в округ, парламентар вкотре відвідав Головненську школу. Він спільно з представником Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Назаром Недбайлом передали для спорткомплексу необхідний інвентар. До фінансування проекту також долучилися батьки школярів.



Після цього обранець зіграв у настільний теніс, щоб випробувати особисто на придатність щойно встановлені конструкції та приладдя, інформують у прес-службі нардепа.



Крім того, Ігор Гузь на запрошення спортсменів побував у Любомльській дитячо-юнацькій спортшколі. Парламентар разом із представником Фонду вручили вихованцям закладу спортивний одяг.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЗМС Показати IP 16 Квітня 2018 21:15
Робоча поверхня стола виготовлена із пресованої гречки під тиском 12 атмосфер і оброблена в термокамері при температурі 180 градусів протягом усієї депутатської каденції забезпечує ідеальний відскок тенісної кульки у потрібному напрямку !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus