USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У пологовому Івано-Франківська, де двоє жінок померли від коронавірусу, – ще одне інфікування

2 Квітня 2020 10:18
В Івано-Франківську пологовому будинку, де від коронавірусу вже померли дві породіллі, підтвердили ще один випадок інфікування.

Про це в ефірі радіо «Західний полюс» сказав міський голова Руслан Марцінків.

За словами мера міста, одразу два експрес-тести показали негативний результат, а ось лабораторія підтвердила коронавірус.

«На жаль, вчора підтвердився позитивний ПЛР-тест у жінки, яка поступила у міський пологовий. Вона зразу була ізольована, мала температуру. Двічі робили експрес-тести – показували негативний результат, зробили ПЛР-тест – він показав позитивний», – сказав він.

Нагадаємо, дві смерті зафіксували в пологовому Івано-Франківська. Про смерть 60-річної жінки, яка сталася 30 березня, стало відомо лише 2 квітня. У перинатальному вона на була на гінекологічній операції. Мала багато хронічних захворювань. Не виключено, саме через них і померла, кажуть медики. Коронавірус у неї виявили вже після смерті.

Про другу смерть в Івано-Франківську – 36-річної породіллі – стало відомо одразу. Вона теж мала супутні захворювання. У жінки стрімко розвинулася пневмонія, кажуть лікарі. Швидкий тест спочатку був негативний. Коронавірус діагностували вже після смерті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
небайдужа Показати IP 2 Квітня 2020 11:51
Так саме про це і йдеться, якщо людина має побічні хвороби і захворіла на коронавірус, то вона відноситься до групи ризику і часто помирає від інших хвороб. Але: Якби вона не була інфікована, то жила б ще довго із своїми болячками. Але у нас в Україні всі, хто помре від корони, буде вважатися на основі інших хвороб! У нас, на жаль, велика смертність і можна легко залишити все як і було - непомітним.
Оля Показати IP 2 Квітня 2020 12:16
Нахрівна тоді ці експрес тести, якщо вони не працюють
Лу Показати IP 2 Квітня 2020 14:46
Це значить, що тести підробні, як і велика частина ліків. Лікуймо-ся!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus