USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Івахів і Мартиняк об'єднались з екс-регіоналом, якого хочуть позбавити недоторканності

16 Вересня 2017 18:32
До депутатської групи "Воля народу" у Верховній Раді, в яку входять волиняни Степан Івахів та Сергій Мартиняк, приєднається екс-регіонал Олександр Супруненко. Його підозрюють у несплаті 60 млн грн податків, майнових махінаціях та хочуть позбавити депутатської недоторканності.

Супруненко вже написав відповідну заяву і передав її главі "Волі народу" Ярославу Москаленку.

Про це "Українській правді" повідомили у прес-службі групи.

У Верховній Раді VIII скликання депутатська група "Воля народу", до якої входить також нардеп-втікач Олександр Онищенко, налічує 17 нардепів.

Олександр Супруненко був народним депутатом від "Партії регіонів" з 2007 по 2012 рік. На позачергових парламентських виборах Олександр Супруненко був обраний на виборчому окрузі №216 у м.Києві. Є членом Комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя.

За результатами перевірки ДФС електронних декларацій нардепів у Супруненка було встановлено несплату податків на суму 60 млн гривень.

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що готує подання в Раду про позбавлення недоторканності за несплату податків.

Сам Супруненко спростовує звинувачення у несплаті 60 млн грн податків і заявляє про фальсифікування результатів перевірки ДФС.

Брат Супруненка - В'ячеслав - колишній зять екс-мера Києва Леоніда Черновецького, підозрювався у розбійному нападі у 2005 році на адвоката з метою заволодіти документами, в яких містилися відомості про майнові махінації, що стосувалися Супруненка. Розшукувався Інтерполом з 2011 року. У грудні 2015 стало відомо, що з міжнародного розшуку його зняли.

Нагадаємо, співпраця волинських нардепів Івахіва і Мартиняка з колишніми членами партії Януковича - давно не секрет. Так, наприклад, екс-депутат Запорізької міської ради від "Партії регіонів" Денис П'ятигорець, який є прес-секретарем нардепа Івахіва, нещодавно увійшов до наглядової ради найбільшого вишу Волині.

А тепер соратником депутатів від Волині Івахіва і Мартиняка став черговий екс-регіонал та корупціонер, розкрадач бюджету та земель Олександр Супруненко. Що їх між собою об'єднує, і які цілі вони переслідують - залишається питанням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Волинь Показати IP 16 Вересня 2017 20:39
Як це би%ло Івахів може ще назвати свій фонд, який купляє полішуків на виборах патріотом? Сором і ганьба рижому ригу!
007 Показати IP 16 Вересня 2017 22:51
І цей пі.....р з Ветел

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus