USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Лерос опублікував записи розмов «кума Єрмака» зі «смотрящим за Києвом»

2 Жовтня 2020 12:01
Народний депутат Гео Лерос оприлюднив шматки записів розмов, які, за його твердженням, вказують на те, що президент Володимир Зеленський і голова його офісу Андрій Єрмак покривають корупційні дії Дениса Комарницького у Києві.

Відповідне відео він розмістив у своєї відеоблозі на Youtube, пише Українська правда.

За словами Лероса, колишній співголова фракції «Блоку Леоніда Черновецького» в Київраді Комарницький, якого скандальний нардеп називає «головним корупціонером у Києві», говорив по гучному зв’язку з Миколою Тищенком – кумом голови Офісу президента Андрія Єрмака. Нібито саме так його вдалося підслухати навіть у лазні після обшуків у Комарницького.

Імовірно, саме ці записи Лерос намагався увімкнути у Верховній Раді 30 вересня перед тим, як заявити, що нардеп «Слуги народу» Микола Тищенко та Денис Комарницький готують на нього напад.

Комарницький пов’язаний зі Степаном Черновецьким – сином колишнього мера Києва Леоніда Черновецького, нагадує Гео Лерос.

«У Комарницького провели обшуки, пов’язані з корупцією на Воскресенському мосту (навколо його будівництва). Він зв’язується зі своїм партнером Тищенком, який загасив цю справу за допомогою Зеленського і Єрмака. За що «смотрящий» йому дуже вдячний.

Більше Комарницького ніхто не чіпає. З МВС порішав «перший», а в СБУ рулить подільник Комарницького – товариш Наумов, начальник внутрішньої безпеки СБУ. Відомо, що начальнику київської СБУ Головашу він взагалі віддає відсоток від усіх бюджетних платежів. Тому сумки в СБУ Комарницький завозить на оперативному авто СБУ – прямо у двір Служби безпеки», - повідомив Лерос.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
НІЧОГО ДОБРОГО!!! Показати IP 2 Жовтня 2020 12:20
Нічого доброго в цій країні найближчі років 20-30 не буде!!! І Путін тут нідочого!!! Самі себе їдять!!!
!!! до НІЧОГО ДОБРОГО!!! Показати IP 2 Жовтня 2020 12:48
Війна, кров, сльози в Україні, - це все діло рук пині, якого скоро своїж задушать, думаю махмуди. А ти тролику подумай кому служити далі будеш, в паРаші гроші закінчуються, скрєпануті на валєжнік і мухомори переходять ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus